Технічний відділ > Практика встановлення антен.
90Е+80Е+75Е
Snoop:
--- Цитата: slavon від 19:09:39, 02 Листопада 2012 ---
--- Цитувати ---
--- End quote ---
або взагалі відмовитися від його прийому... ca.,
--- End quote ---
Підтримую! Заради декілька каналів (тнт нтв рентв і ще пару) ставити окрему антену важає недоречним, оскільки нтв і тнт можна дивитися з 75град з сильнішим сигналом у порівнянні з 90. А якщо хочете всеш таки дивитися рентв тоді поставте антену на 36град шаринг на триколор або нтв+ там крім цих каналів є ще велика куча інших!
sergeny:
--- Цитувати ---Мультик 75е+85е(фокус)+90е(усі в Ку) як на мене буде малоефективним без запасу на погану погоду, особливо на 90Е, тому раджу поставити 75Е(фокус)+85Е на мультик..., а на 90Е окрему антену, або взагалі відмовитися від його прийому... ca.,
--- End quote ---
slavon наскільки я зрозумів шо ви такого неставили,то і .......
З фокусом на 85 сигнал на 90 збільшується,а на 75му зменшується,якшо порівнювати з колишньою установкою з фокусом на 80
Тому 90 то показує,а 75 рве,і повязано це ше з великим FECом на 75мудекілька поставив таких,хоч рекомендував шо роздільно ставити.Але заказчики так хтіли.
І рекомендація для тих хто таке хоче ставити.На 80 сигнал сильний,то я скручую антену в сторону 75го,на 85му сигнал то зменшується,але так шоб достатньо було.Зато на 75 піднімається
slavon:
--- Цитувати ---З фокусом на 85 сигнал на 90 збільшується,а на 75му зменшується,якшо порівнювати з колишньою установкою з фокусом на 80
Тому 90 то показує,а 75 рве,і повязано це ше з великим FECом на 75мудекілька поставив таких,хоч рекомендував шо роздільно ставити.Але заказчики так хтіли.
--- End quote ---
А я про що писав коли казав що такий мульт буде малоефективним ??? Якщо Вам смакує то можна поставити так, чи 90Е (фокус) +85Е на мультик, але у будь-якому випадку що б ефективно і без проблем приймати цих 3 борта потрібно 2 антени... ca.,
sergeny:
Читайте уважніше.
Ви написали шо сигнал упаде на 90,а я кажу що на 75му.
На 90 нормально!!!
slavon:
Не потрібно придиратися до слів, про 90Е я написав тому що він ще більший дохляк ніж 75Е :2funny: :2funny: :2funny:
Доречі ситуація з 90Е скоро може кардинально помінятися - запущено супутник Ямал 300К ca.,
Навігація
Go to full version