Автор Тема: ноутбук нема СОМ порта  (Прочитано 5332 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній vvv1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +44/-3
ноутбук нема СОМ порта
« : 23:23:45, 04 Січень 2009 »
Як перешити тюнер якщо нема СОМ порта. Я чув що є переходнік USB-COM, але у налаштуваннях порта  в програмі ALIMING немає USB тільки СОМ. Що робити?     

Відсутній IVP

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 935
  • Рейтинг: +307/-1
  • SECURITY
ноутбук нема СОМ порта
« Відповідь #1 : 23:30:10, 04 Січень 2009 »
Купуй перехідник, досить корисна штука, завжди пригодиться. Я брав собі, то дава 60грн. трохи помучавсся спочатку у настройках, але все паше як часіки.

Відсутній Dipytat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 441
  • Рейтинг: +50/-5
ноутбук нема СОМ порта
« Відповідь #2 : 07:22:34, 05 Січень 2009 »
Я знаю, що з перехідниками багато мороки, деякі тюнери взагалі не шиються. Краще поставити планку розширення КОМ (якщо можете відкривати корпус)
Жизнь - только слово, есть лишь любовь и есть смерть...
В. Цой

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1455
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
ноутбук нема СОМ порта
« Відповідь #3 : 07:44:08, 05 Січень 2009 »
Як перешити тюнер якщо нема СОМ порта. Я чув що є переходнік USB-COM, але у налаштуваннях порта  в програмі ALIMING немає USB тільки СОМ. Що робити?     
Так USB це тільки в компі, а на виході повноцінний СОМ, інсталюються вони прекрасно, тільки треба його спочатку втикнути, а потім ставити дрова...
на рахунок того, що не всі тьюнери шиються, так це не зовсім правда - шию повністю всі тьюнера, єдине, що я замітив так це деякі тьюнера (наприклад Стронг 4402 та Євроскай) шиються 10-15 хв...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Dipytat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 441
  • Рейтинг: +50/-5
ноутбук нема СОМ порта
« Відповідь #4 : 07:48:36, 05 Січень 2009 »
tosat, не знаю, я особисто не перевіряв, то лише мені казали таке
Жизнь - только слово, есть лишь любовь и есть смерть...
В. Цой

Відсутній lvoldemar

  • Модератор
  • Старожило
  • *****
  • Повідомлень: 448
  • Рейтинг: +312/-1
ноутбук нема СОМ порта
« Відповідь #5 : 07:52:30, 05 Січень 2009 »
У мене була потреба підключити кардіограф, безрезультатно перебрав кілька перехідників різних фірм, поки не поставив PCMCIA адаптер, нічого не вийшло. Вартість такого адаптера 30-50 доларів. Рішення дорожче, але має право на життя.

Відсутній Alien032

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 44
  • Рейтинг: +21/-4
  • м.Здолбунів
ноутбук нема СОМ порта
« Відповідь #6 : 14:42:44, 05 Січень 2009 »
Можна написати марку USB-COM яким можна все перешивати, а особливо цікавить Глобо 4100С,Евроскаї,Опени....(ноутбук)!!! Давно хотів придбати,але який краще незнаю!!! Я ж не буду скупляти їх і пробувати - це несерйозно!!!! Дуже дякую *-I

Відсутній bullet

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 49
  • Рейтинг: +11/-0
ноутбук нема СОМ порта
« Відповідь #7 : 18:49:15, 05 Січень 2009 »
Можна написати марку USB-COM яким можна все перешивати, а особливо цікавить Глобо 4100С,Евроскаї,Опени....(ноутбук)!!! Давно хотів придбати,але який краще незнаю!!! Я ж не буду скупляти їх і пробувати - це несерйозно!!!! Дуже дякую *-I
В мене Viewcon USB TO RS232 CONVERTOR (www.viewcon.net), все добре наче, в якомусь комп'ютерному магазині брав, ціну точно не пам'ятаю, але знаю точно що не більше 50 грн
SS2 + Digital4100 Sirius+Amos+Hotbird

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
ноутбук нема СОМ порта
« Відповідь #8 : 19:00:53, 05 Січень 2009 »
Схеми USB на RS232

Відсутній KYJIAK

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 156
  • Рейтинг: +374/-3
ноутбук нема СОМ порта
« Відповідь #9 : 15:01:39, 06 Січень 2009 »
В мене на ноутбуку теж нема компорта. Купив перехідник Viewcon USB TO RS232 CONVERTOR за 60 грн. То прошивав Глобо 6000 майже 40 хвилин.Товариш привіз дорожчого за 95 грн теж саме дуже повільно перешивається тюнер.На мою думку немає все таки кращого як компорт.
Ф.Ніцше
Ніколи не сперечайся з дебілом, він спочатку опустить тебе до свого рівня, а потім задавить своїм досвідом.

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
ноутбук нема СОМ порта
« Відповідь #10 : 15:05:19, 06 Січень 2009 »
Шо рідне то рідне,нічо не замінить...
Якщо буде прошивати то з прогером буде тупо робити ітд...(перевірено на собі)

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3477
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
ноутбук нема СОМ порта
« Відповідь #11 : 15:05:51, 06 Січень 2009 »
Купив перехідник Viewcon USB TO RS232 CONVERTOR за 60 грн. Товариш привіз дорожчого за 95 грн теж саме дуже повільно перешивається тюнер.
Мабуть що в цих перехідниках не підтримується протокол високої швидкості, зекономили на мікросхемах...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 611
  • Рейтинг: +285/-2
ноутбук нема СОМ порта
« Відповідь #12 : 15:40:34, 06 Січень 2009 »
купив собі колись таке чудо за 200 гр.
працює чудово ,гроші вернулися за місяць!
небуло такого тюнера щоб не прошив через чей переходнік  *-A

http://www.ultraprice.by/product19223-cat33-gl4-pr151.html

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 578
  • Рейтинг: +289/-14
ноутбук нема СОМ порта
« Відповідь #13 : 19:00:15, 06 Січень 2009 »
Можна написати марку USB-COM яким можна все перешивати, а особливо цікавить Глобо 4100С,Евроскаї,Опени....(ноутбук)!!! Давно хотів придбати,але який краще незнаю!!! Я ж не буду скупляти їх і пробувати - це несерйозно!!!! Дуже дякую *-I
В мене Wievcon якийсь- колега дав покористуватись, він десь диска з дровами подів.....  З сайта виробника скачав драйвер, визначається, як СОМ4 і працює ПРЕКРАСНО!! Не тормозить ні грама. Я задоволений.Прошивав глобо4100С, TigerStar-и,  оптікуми- все працює.
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній densio

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +0/-0
ноутбук нема СОМ порта
« Відповідь #14 : 01:31:47, 15 Березень 2009 »
Привіт Я шию через USB to RS232 НУЛЬ МОДЕМНИЙ ПОВНИЙ!
Купив перехідник розібрав його і перепаяв по такій схемі
1+6 <-> 4
4 <-> 1+6
3 <-> 2
2 <-> 3
5 <-> 5
7 <-> 8
8 <-> 7
корпус <-> корпус
швидкість передачі супер!

 

проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1420
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh
Будь ласка, допоможіть!! Після патчера F300 нема картинки, звук є!!

Автор sanek911Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 13
Переглядів: 3060
Остання відповідь 10:52:50, 30 Вересень 2008
від sanek911
Eurosky DVB-8004 SUPER нема сигналу, не виходить з меню

Автор AlucardРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 9
Переглядів: 2210
Остання відповідь 08:23:34, 27 Лютий 2011
від Alucard
Orton 4050c -нема сигналу з Hot Bird на частоті 12597

Автор iv3853Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 18
Переглядів: 6016
Остання відповідь 06:56:26, 30 Серпень 2011
від iv3853
Bigsat BSC6500 lux(Globo 7010a) нема кольору

Автор SERS3333Розділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 1
Переглядів: 663
Остання відповідь 11:55:42, 30 Липень 2008
від SERS3333