Приймачі DVB-S/S2 > Evo

Evo - Smart - Strong - різниця - а різниці ніякої!!!!

<< < (3/5) > >>

nico2:
Ну на рахунок того хто кому би що на голові розбив то ми би ще подивилися,багато сопляків дригалося ,на рахунок прошивок якщо людина вміє читати все прекрасно описано ,з 60 серією більше 15 років не було ніяких проблем,а до того з аналоговими ,і біси хоч треба трошки чекати то тільки тому що їх по кількості не бачив більше ні в одному тюнері,і до речі всі працюють,і не треба їх включати кожний окремо як на опенах,а як це людям пояснювати щоб залазили в ему,коли вони навіть сортувати не вміють ,на 4402 і 01 навіть тут описував як робиться,і вчора зробив і сіріус 1+1,оск,і амос але якщо руки криві то нічим зарадити не можу

nico2:
Дрім людям не поставиш,правильно вони для профі,4355 коли був в ходу було нтв,був сіріус з віасатом,були мультивіжени ,я думаю окупилися сторицею ,на зміну прийшли 60ї серії,що стосується гумаксів і самсунгів 9400 слава таким ентузіастам які їм продовжили життя,але ще десь рік тому вони теж були металоломом

xxzheka:
ну раз ви так кричите що у всіх криві руки крім Вас, киньте в мене софтом з нормальним ЕМУ на Стронг 4402 з 1М флешкою, та на 4355!!!

jocoka:
Нема таких софтів ,так як і на 4405,4400,4450.

Ogirok:

--- Цитата: xxzheka від 10:31:42, 02 Лютого 2009 --- дуже багатио багів є в софті (наприклад всі установщики знають що за деякий час в меню з'являється абракадабра, допомагає тільки прошивка).

--- End quote ---
в глобо, типу 7010 такого багато.
А от в ортон-оптікум ні. Може один із  200 шт на рік, і то щось не пригадую.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version