Приймачі DVB-S/S2 > Strong

Стронг 4125, 4155, 4355

<< < (2/11) > >>

bodyan:
Наразі софтів для даної лінійки приймачів з підтримкою кодування Бісс, кріптоворкс - НЕМАЄ!!!

nico2:
На свої очі бачив 4155й з прошивкою не конкорд,хоча щось подібне але зовсім не тупе синє меню ,щось між стронгом і конкордом,і біси йдуть і працює стабільно ,софт по моєму десь з венгрії,шиється джитагом де і скільки не задавав питання на всяких форумах ніякої відповіді ,хоть забирай тюнер і витягуй дамп ,якщо спільними зусіллями взятися то можна було б продовжити життя цієї лінійки з дуже гарною картинкою,можливо є ще якісь клони ,а того хто замінив перший емулятор на конкорд я би з задоволенням кастрував на протязі всіх абдейтів та абгрейтів до конкорда щоб так мучився як тюнер !!!!!!!!!!

pesnulel:
Прийдеться самому писати до стронга.

nico2:
Невже дійсно хтось вірить що фірма зацікавлена в житті старих моделей а не розповсюдженні нових ,я пропоную гуртом пошукати і попробувати такі знайдені мною прошивки clone srt4355.4155 evo(LT7200CI PLUS UPDATE TO LT7200CI-X3),а також srt4355 знайдені на англійському сайті ,які повністю дублюють завантажувальні програми до 60ї серії,зацікавленим скину на мило,і давайте краще хто знає як краще знайти в неті всі клони до даних моделей ділитися тут на цьому форумі ,Гоша я тобі відписав але ди десь пропав або не дістав моєї пошти.

pesnulel:

--- Цитата: nico2 від 18:05:09, 21 Липня 2007 ---Невже дійсно хтось вірить що фірма зацікавлена в житті старих моделей а не розповсюдженні нових ,я пропоную гуртом пошукати і попробувати такі знайдені мною прошивки clone srt4355.4155 evo(LT7200CI PLUS UPDATE TO LT7200CI-X3),а також srt4355 знайдені на англійському сайті ,які повністю дублюють завантажувальні програми до 60ї серії,зацікавленим скину на мило,і давайте краще хто знає як краще знайти в неті всі клони до даних моделей ділитися тут на цьому форумі ,Гоша я тобі відписав але ди десь пропав або не дістав моєї пошти.

--- End quote ---

Я безпоняття що ти знайшов, я шукав 2 місяці, всі пошукові перепробував, скинь ссилки якщо можеш.   

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version