Приймачі DVB-S/S2 > Strong

Стронг 4125, 4155, 4355

<< < (6/11) > >>

vitlik:

--- Цитата: ivashko від 08:01:02, 10 Грудня 2009 ---Перероблю STRONG 4355 в GLOBO 4100C за 300 гривень  :-Р

--- End quote ---
за 300 грн можна другий тюнер купити. А пояснити як зробити западло, чи як?

tosat:

--- Цитата: vitlik від 08:14:57, 10 Грудня 2009 ---А може назву Ветеран поміняти на Клоун і тоді все стане зрозуміло! Я просив конкретно пояснити, а не писати загальні фрази, яких сам від нічого робити можу всім понаписувати

--- End quote ---

Замість того, щоб ображати модератора почитав би краще форум.., а то в слідуючий раз  *-U

По темі: для тих хто в "танку" : http://sat-ukraine.info/index.php?topic=435.msg13124#msg13124
Ти це читав..? Думаєш від того часу щось помінялось..? Можеш ще переглянути тут: http://upl.frocusa.net/index.php?lng=ru&p=5
Так що дивись то що є, або купляй новий тьюнер...
Зі: можеш ще до нього сам написати прошивку, я одного такого знаю.. :)

ioan:

--- Цитата: vitlik від 08:14:57, 10 Грудня 2009 ---
--- Цитата: ioan від 06:09:24, 10 Грудня 2009 ---Тут все розписано сотню раз, замість того щоб почитати ми пишемо.
Все можна зробити , береш наприклад бирку Sony і наклєюєш на електрон.Відразу маєш крутий телевізор.Так само з тюнером, особливо стронгом.Пишеш на нему Globo і відразу все показує

--- End quote ---
А може назву Ветеран поміняти на Клоун і тоді все стане зрозуміло! Я просив конкретно пояснити, а не писати загальні фрази, яких сам від нічого робити можу всім понаписувати

--- End quote ---
Клоун якраз ти, бо інформації більше ніж треба,
але шо поробиш, чукча писатєль чукча не читатель

Yaro:

--- Цитата: vitlik від 08:14:57, 10 Грудня 2009 ---А може назву Ветеран поміняти на Клоун
--- End quote ---
=======================================
Добирай слів, бо їх поганий набір може привести до не бажаних для тебе наслідків, просто схлопочеш банана - і все. Поки що попередження  >:( *-K

vitlik:
Велике спасибі за попередження. Як банити, то всі пишуть, а як дати повну і вичерпну відповідь то :- "Пишеш на нему Globo і відразу все показує", - і це відповідь ветерана, якого за чукчу можна і не банити!
P.S. Дякую tosat!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version