Автор Тема: Проблема з Samsung s-300  (Прочитано 1847 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ігорь

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 51
  • Рейтинг: +15/-1
Проблема з Samsung s-300
« : 19:13:05, 26 Грудень 2008 »
Принесли мені на ремонт цей апарат, в ньому був несправний блок живлення. Коли я його оживив то  побачив напис 3-01 на табло. Підключив до телевізора, а там така заставка...

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
Проблема з Samsung s-300
« Відповідь #1 : 19:32:46, 26 Грудень 2008 »
Таке щось як конектиться...
А прошити через RS232 не пробував???А взагалі в цих S300 погані флеші стоять бувати такі випадки що дохла

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3472
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Проблема з Samsung s-300
« Відповідь #2 : 19:59:11, 26 Грудень 2008 »
Підключив до телевізора, а там така заставка...

Переклад такий: " Бут-загрузчик бренду (торгової марки) Самсунг: Йде завантаження програмного забезпечення з СОМ-порту. Будь ласка, не від"єднуйте тепер ніяких конекторів...".

Хм...Це картинка загрузки софта з порта, схоже тюнер від"єднали в процесі заливки софта, от він і висить...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній oleho

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2236
  • Рейтинг: +3461/-3
Проблема з Samsung s-300
« Відповідь #3 : 20:04:02, 26 Грудень 2008 »
Цей тюнер не шиється через RS232 (таким чином можна залити тільки сетінг). Але всеж якийсь "кулібін" намагався в нього таким чином запихнути якесь ПО (на фото таблиця загрузки через ком-порт). Тут думаю допоможе тільки Jtag, але ще спробуй обновити через супутник.



Відсутній oleho

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2236
  • Рейтинг: +3461/-3
Проблема з Samsung s-300
« Відповідь #4 : 20:07:26, 26 Грудень 2008 »
Це сертифікований тюнер Viaccess, тому спробуй обновити ПО з супутника Eutelsat W4. Вимкни кнопкою з мережі, натисни на морді тюнера кнопку вправо і ввімкни живлення.
На телевізорі повина зявитись такаж таблиця, тільки з написом 5-0-1 і замість serial port має писати Satellite.


Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3472
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Проблема з Samsung s-300
« Відповідь #5 : 20:11:27, 26 Грудень 2008 »
Цей тюнер не шиється через RS232 (таким чином можна залити тільки сетінг).

Тому я в своєму дописі і Хмикнув :)
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Razvedka

  • S-VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 158
  • Рейтинг: +557/-2
Проблема з Samsung s-300
« Відповідь #6 : 20:17:05, 26 Грудень 2008 »
Дядьки, цей тюнер пише от таку фігню на екрані у випадку, якщо відєднати шлейф передньої панелі від "мамки".   Ще люди жаліються на непропаї та посекторне відмирання флешки. З дохлими флешками я ще не мав справи, хоча парк цих тюнерів  був чималий.

Оновити ПО з супутника можно тільки в робочому стані тюнера, коли він "бачить" транспордери, працює проц , ВЧ блок, та уся іньша переферія.   

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3002
  • Рейтинг: +3750/-0
Проблема з Samsung s-300
« Відповідь #7 : 20:34:52, 26 Грудень 2008 »
Дядьки, цей тюнер пише от таку фігню на екрані у випадку, якщо відєднати шлейф передньої панелі від "мамки". 
:o А як це передня панель буде щось висвічувати, коли вона обесточена, тобто від"єднана від мамки? Чи може малось на увазі, що при включеному ресивері від"єднати, а потім приєднати шлейф?

Відсутній Razvedka

  • S-VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 158
  • Рейтинг: +557/-2
Проблема з Samsung s-300
« Відповідь #8 : 20:42:17, 26 Грудень 2008 »
та нема під рукою цієї железяки, щоб перевірити. Точно процедуру вже не памятаю.
Колись побачивши ось цей  напис на екрані, думав, що будемо зашивати його як серию 9500, але не склалося у цієї моделі ... ЄМУ на нього так і не написали.

Відсутній Ігорь

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 51
  • Рейтинг: +15/-1
Проблема з Samsung s-300
« Відповідь #9 : 21:24:31, 26 Грудень 2008 »
Пробував другу передню панель підключать, так не допомагає. Кнопка включення тільки жевріє і ні на які кнопки не реагує, думаю, що йому гайка...
Дякую всим за поради!!!

Відсутній Razvedka

  • S-VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 158
  • Рейтинг: +557/-2
Проблема з Samsung s-300
« Відповідь #10 : 21:42:54, 26 Грудень 2008 »
Ігорь, та не в панелі собака порилась, не той висновок ти зробив.  Виходит , що boot   загрузився, але якщо  не пройшло опитування усіх адресатів на шині керування, чи софт не вигрузився в ОЗП (ОЗУ) , то  тюнер переходить в сервісний режим.  Ти спробуй відключити шлейф панелі і включити тюнер, чи зміниться напис, чи буде таким самим.( для чистоти єксперементу) Далі треба перевіряти шину від проца до флешки і саму флешку прочитати програматором чи jtag_ом.   

Відсутній Razvedka

  • S-VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 158
  • Рейтинг: +557/-2
Проблема з Samsung s-300
« Відповідь #11 : 21:44:15, 26 Грудень 2008 »
Цитувати
Пробував другу передню панель підключать

є ще один такий самий тюнер в робочому стані?

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3002
  • Рейтинг: +3750/-0
Проблема з Samsung s-300
« Відповідь #12 : 21:49:07, 26 Грудень 2008 »
Кнопка включення тільки жевріє і ні на які кнопки не реагує, думаю, що йому гайка...
Щось змахує до битої флешки. Спробуй залишити включеним того самсунга на дві годинки *}{* і скажеш про результат ;)

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3472
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Проблема з Samsung s-300
« Відповідь #13 : 22:00:14, 26 Грудень 2008 »
Ще б непогано знати, як там почувається блок живлення, я пам"ятаю, ти його оживляв, а от які там все-таки напруги та їх фільтрація?
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6259
  • Рейтинг: +8348/-14
Проблема з Samsung s-300
« Відповідь #14 : 09:30:08, 27 Грудень 2008 »
Вставлю і свїх пять копійок.
 Думаю проблема дійсно таки в флешці. Першим ділом при наявності паяльної станції(на худий кінець фен) радив би пропаяти флешку. Після чого пробувати законектитись Джтагом.
В жодному разі не опускати руки :)

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3731
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення

Автор OgirokРозділ AF-XX18

Відповідей: 17
Переглядів: 4353
Остання відповідь 03:55:29, 19 Червень 2008
від westsat
Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2958
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Проблема з Biss "Перший національний"

Автор malyshkaРозділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 3767
Остання відповідь 14:04:33, 30 Березень 2012
від malyshka
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1479
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh