Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..

Globo в OPENBOX

<< < (2/8) > >>

Yaro:

--- Цитата: Android-80 від 07:34:55, 26 Грудня 2008 ---Взагаліто мене "даун" дістав ш@рою на глобо :uglystupid2:, тай я йому переробив, -поексперементував ;D Все нормально працює, зависань жодних,шара працює стабільно...

--- End quote ---

Круто  O0 ! Я би й сам таке зробив...може і зроблю, часу бракує...тобі однозначно +, робота того варта, та ще й купа інфи, що до чого і почому  ca.,

Android-80:
Славік, я не автор. Я лишень переклав на зрозумілу нам мову *-P Ну і звісно перевірив все на практиці. O0

Yaro:

--- Цитата: Android-80 від 10:17:44, 26 Грудня 2008 ---Ну і звісно перевірив все на практиці. O0

--- End quote ---

Так от за перевірку на практиці я і поставив :) Молодець, Вікторе, де ти тільки час для цього знайшов :) Може я дам тобі Глоба, а ти мені його повернеш Опеном ???  *-A  *-S *-P
Малэнкий грузинский шютка... *-I

savsav:
  Все це класно! O0 Но напевно більше на майбутнє буде користі переробити Опен Х8*0 в Глобо,знаєте чому...  ;)

Android-80:

--- Цитата: savsav від 11:24:36, 26 Грудня 2008 ---  Все це класно! O0 Но напевно більше на майбутнє буде користі переробити Опен Х8*0 в Глобо,знаєте чому...  ;)

--- End quote ---
Саме тому і написав сьогодні цю тему по переробці. Зробивши все навпаки, - Ви отримаєте з овпена повноцінний глобік :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version