Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Жорсткий АХТУНГ,ПОЗОР,УВАГА , і так далі...оце читати всім по 8 разів на день!
Yaro:
--- Цитата: Android-80 від 09:12:39, 26 Грудня 2008 ---В 2009-му в опенів з"явиться 900-та серія і про 500-ту всі забудуть.
--- End quote ---
От-от, вірно підмічено, і ніхто ніколи нікому нічого *fack* :2funny: А люди знову гроші повіддають - і за що? За очередне розводилово...
andrey:
получається шо тепер не будуть писати нові софти... ??? шкода канешно.. батько купив тюнера правда я ше його не поставив йому дивлюся в себе а як поставлю то скажу шо він вже старий... во прикол...
Android-80:
Андрію, та нормальний апарат Ви ставите батькові, а якщо нормальної якості попався, то прослужить не один рік.
Android-80:
--- Цитата: Dirty від 20:22:10, 25 Грудня 2008 ---а ми купили 500-ок 4 шт якось восени....з них 3 вже відправили на ремонт в Запоріжжя...чекаємо коли четвертий принесуть...
непогана "повышенная надежность"
--- End quote ---
Рома, звісно що я не захищаю Сат-Сістемс, але на початках в 500-ої серії були проблемки з завантажувачем(загрузчик) і певні недоробки в БЖ. Я такі речі сам робив, без допомоги Запорізьких козаків з сервісу ;) Але, повір,що мамка проштампована досить таки пристойно. O0
Ортон, джеферсон,рапідо2 та інші- фтопку 9_4
malyshka:
Такими заявами, панове з "Сат Системс" ви впершу чергу копаєте могилу собі і довічно марці "Опенбокс" mog , так як свого часу зробив це "Стронг" і "Фергусон". Хто після таких заяв вам буде вірити, і де впевненість , що завтра та ж участь не чекає 500-го чи 700-го? А щодо надійності вашої марки - питання дуже спірне. Як це, цікаво, "Глобіки" до цього часу тримають на плаву свої давно забуті 3000-6000ті ? Розкажіть людям: скільки офіційних комплектиків Х-800 ви продали, себто скількох людей ви пошили в дурні. Цікаво буде послухати. ca.,
Навігація
Go to full version