Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Жорсткий АХТУНГ,ПОЗОР,УВАГА , і так далі...оце читати всім по 8 разів на день!

(1/5) > >>

romireb:
Коментарі зайві...кумекайте, панове !

*-F *-M

Android-80:
Romireb, а що їм залишалось робити, коли ринок заполонили підробки??? Писати далі ПО за свої бабки? Програмістам теж потрібно зарплатню платити... Звісно, що в цій ситуації будуть лунати різні думки, але всеж думаю, що поступили правильно. Поставте себе на місце сат-сістемс. Вкладаєте бабки, а за ваш рахунок хтось заробляє *fack* Вам приємно??? :'( :tickedoff:

Denja:
Так ше літом про це говорили. Акційні тюнера  - то була остання партія.

ioan:
А щож тут дивного,вроды знали всы АЛЕ наш мужик христиться лиш тоды коли грім бабахне

NAZAR:
Я скажу так-підробка це більш філософське поняття,ніж технічне.А якщо вони зроблені на тому ж самому заводі??? Це слово ввели в обіход САТовці,а на мій погляд треба казати тюнера зевезені не через Сат сістєм.
 Питанння друге-скільки треба часу щоб завезли тюнера 500-ї серії не через САТ сістєм?Технологія ввозу вже відпрацьована... А що тоді-кидати ці тюнера і вводити нову модель?
  Питання третє-а чи багатьом потрібні тюнера 540 по ціні більш 80$ при нинішньому курсу,не кажучі про майбутній.Тюнера які  відкривають те ж що і Глобо .Хай хоть і 7 років гарантії буде(ще більший гемор для установщиків) але друге питання у клієнта (після-це ви займаєтеся продажом і встановленням супутникового обладнання)-скільки коштує і які канали відкрива?
 І четверте-наша фірма за отанні три роки майже на три чверті встановлювала опенбокси (300-ті і 800-ті)до останнього часу орігінали а зараз і 500-ті (ортони не признаю і старюсь вмовити на щось краще)і як мені дивитись в очі людям,якщо той же ортон через пару місяців буде показувати більше,ніж встановлений рік тому опен-800??? На мій погляд треба робити все що завгодно,але не "кидати " людей,які принесли їм свої гроші і довірилися,адже супутникова антена це не ковбаса,яку сьогодні з"їв а завтра виср@в і забув.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version