Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Поганий звук на Х-800

<< < (2/3) > >>

_Nick_:

--- Цитата: cgr від 16:25:03, 04 Грудня 2008 ---Доброго дня всім! Я зауважив таку проблему на нових Х-800. Зависокий рівень гулу по звуку на низькочастотних виходах. Чи хтось зустрічавсь з такою проблемою? Може маєте секрет,як з цим боротись?

--- End quote ---
  *-A
Привіт. Я цю проблему вже подолав (дякуючи Сергію з Павлодара), тому ділюсь досвідом. Теж придбав колись Опенбокс х-800 "серой сборки", зібраний на відбракованих платах (помилкова розводка доріжок). Це вже я потім зрозумів... . Наводка від відео так доставала, що терпець урвався. А рішення проблеми нескладне, - всього дві деталі: кренка та конденсатор; навіть плату не демонтував, - все зверху. Цітую: "...отключил одну ветку питания 5в в том числе и цап,перерезав дорожку на развилке, обесточеную запитал установив дополн.стабилизатор 5в подача пошла с 12в, на оставшуюся в старом питании ветку добавил кондер на 220х25, все стало тихо, громкость на сабвуфере 70% на ресе хоть вообще убирай, тишина...". Десь на казахському форумі бачив і більш детальний опис (з фотографіями), але щось зараз не знаходжу.

_Nick_:
Виходячи з того, що краще один раз побачити, ніж сто - почути, зробив кілька фото:

cgr:
Дякую,_Nick_ !!! Одно залишилось для повного розуміння, який транзистор там упаяний?

Android-80:

--- Цитата: cgr від 17:34:52, 05 Грудня 2008 ---Дякую,_Nick_ !!! Одно залишилось для повного розуміння, який транзистор там упаяний?

--- End quote ---
Ну так вище було ж написано що кренка 5V. Можна 7805 ;)

sasha1968:
Для покращання звуку в Х800 набагато -- замінити LM~358 на LM~833.
LM~358 недостатньо пристосована для роботи заудіосигналом (дуже нерівномірна амплітудно-частотна характеристика по-простому дуже завалює високі частоти). 
DAC~PCM1725 оригінал можна знайти в апаратах FERGUSON серії 1118--7318.
Ну і звичайно відфільтрувати 5 вольт стабілізатором 7805.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version