Технічний відділ > Практика встановлення антен.
тарель 4-5-13-16 чи таке можливо?
slavon:
Nokel У Вас антена якого діаметру ??? Якщо 0,9 м то навряд чи вийде, але на 1,2 м + спеціальні вузькі конвертори типу АЛПС можна запхати 4W+1W+5Е(фокус)+9Е+13Е+16Е і навіть +19Е для західної частини України. А якщо використати спеціальну тороїдну (двохдзеркальну) антену то можна в принципі приймати усі супутника що світять нас в діапазоні 4W-39Е ca.,
SERS3333:
--- Цитата: slavon від 07:12:39, 14 Липня 2010 ---Якщо 0,9 м то навряд чи вийде
--- End quote ---
Думаю , що повинно піти і на 0.9 з одною тонкою головкою інверто , цікаво чи розкодовується ТНТ , там ключ в кодікрипті?
slavon:
--- Цитувати ---Думаю , що повинно піти і на 0.9 з одною тонкою головкою інверто
--- End quote ---
На мою думку таких головок потрібно 2 на 13Е і 16Е і то не факт що Вам вдасьтся їх "втиснути" так щоб добитися максимального рівня смгналу на обох бортах.
--- Цитувати ---цікаво чи розкодовується ТНТ , там ключ в кодікрипті?
--- End quote ---
А що кодування Codicrypt у нас вже зламане і доступний його перегляд з допомогою ЕМУ ??? ca.,
romireb:
ставте антенну до 75 см тоді може й зловите ... або по два моноблоки на 4,5 градуси
Nokel:
В мене стоїть 0,9 м. Ну якщо '' пожертвувати'' Хотбіртом , то повинно зловитись, так?! Там є якісь нюанси в налаштуванні, бо пробував шукати, проте не знайшов супутника 16Е, на який трансордер краще ловити? ca., P.S. буде можливість виставлю фото, можливо мішають дерева, хоча....
Навігація
Go to full version