Головна категорія > Українські телевізійні канали
Новини від нтв + Україна
Android-80:
Кому нафуй той "антикризовий пакет потрібний"? :uglystupid2: Тет, Ут1,трк Україна, а це всеж футбол і люди готові платити. Сьогодні нарешті зрушились з місця підключки до віасату. В сімейному нема що дивитись, а от за 85грн(популярний) готові платити і люди з села(з невиликими статками), адже ТБ дивляться всі і без нього тепер важкувато. Кабельне потрохи здихає... Як на мене то та кількість каналів, що пропонує НТВ+ неварта підключки(активації).
З.І. Попрошу не говорити, що віасатовці мене зомбували і т.д. Я просто висловив свої думки... ;)
slavon:
--- Цитата: Android-80 від 13:27:10, 09 Грудня 2008 ---Кому нафуй той "антикризовий пакет потрібний"? :uglystupid2: Тет, Ут1,трк Україна, а це всеж футбол і люди готові платити.
--- End quote ---
Підтримую - за футбол та інший спорт в режимі Live люди готові платити !!! Ось тільки того спорту що в одному що в іншому пакеті - "шо кіт наплакав" :2funny: :2funny: :2funny:
--- Цитата: Android-80 від 13:27:10, 09 Грудня 2008 ---З.І. Попрошу не говорити, що віасатовці мене зомбували і т.д. Я просто висловив свої думки... ;)
--- End quote ---
Кожен має право на свою думку, а вмене вона зараз така - жоден із наяних на сьогодні українських операторів САТ ТВ не заслуговує на те щоб до нього підключатись, по тій чи іншій причині !!! :2funny: :2funny: :2funny:
Остап:
Цікаво було б почути думку того хто вже підключився до даного пакету і скільки це все коштує?
DiD /7AHAC:
--- Цитувати ---Кожен має право на свою думку, а вмене вона зараз така - жоден із наявних на сьогодні українських операторів САТ ТВ не заслуговує на те щоб до нього підключатись з різних причин !!! :2funny: :2funny: :2funny:
--- End quote ---
Повнісю підтримую... O0
NAZAR:
Так насправді-що зараз з тим обрізаним пакетом НТВ+укр??? Бо люди починають питати про альтернативу НТВ+Рос.По перше послуга подорожчала,а в нинішній скрутний час це досить критично,а подруге доплата і гемор із заміною карток,яке плюснуті придумали.Що воно зараз котує???
Навігація
Go to full version