Технічний відділ > Різні технічні рішення

Як обдурити Електронний лічильник?

<< < (10/15) > >>

Yaro:

--- Цитата: andre33 від 17:38:20, 20 Січня 2011 ---Краєм ока бачив на якомусь каналі рекламу пристрою - що економить десь 15-20 %  електроенергії,

--- End quote ---
Від 15 до 30 процентів  :2funny:
То була реклама пристрою Smart Boy - розвод чистої води для лохів з купою грошей. Даний пристрій працює з реактивною складовою живлення, а споживач платить і завжди платив ВИКЛЮЧНО за АКТИВНУ складову. Так що для споживача нема ніякого виграшу, що б там не брехали про економію...Я теж грамотний і читати ще не розучився, в інеті про це повно достовірної інфи, досить почитати пару-трійку форумів.

carder:
Треба мати імпульсну пушку така є в закордоних спец служб, портативна звичайно водить в повний ступор електроні прилади компи, теліки, мобілки втому числі і наші імпульсні лічильники.

А тепер берем пушку цю в руки де взяти її не знаю, наводимо на лічільник ставим на мінімальний імпульс  ба-бах і все лічільник зупинився і починаємо споживати на халяву електроенергію. Потім коли вже накрали багато дзвоними в в служуб Районих Електромереж і кажимо що лічильник зупинився, вони приїздять що буде потім не знаю.

По інакшому не знаю як діяти в такі ситуації так як дороги назад нема до роботи лічильник не поверниш.
 :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

А якщо серйозно то я ще не бачив таких девайсів які змотують чи призупиняють роботу імпульсного лічильника.

Android-80:
А ха-ха, сиджу читаю і ржу *oohaa* Тема набрала обертів... Пацани, та такі пушки є в кожного в хаті і вивести нею з ладу можна багато чого з техніки- комп, монітор, плазм. панельку, мобілку і звичайно наш коханий імпульсний лічильник O0 :-Р Правда, коли з неї стріляти то бажано одіти захисний жилет, як в рентген кабінеті лікарі одівають. А пушка ця називається - магнетрон від мікрохвильки :2funny: *oohaa*

Yaro:

--- Цитата: Android-80 від 19:11:03, 20 Січня 2011 ---коли з неї стріляти то бажано одіти захисний жилет, як в рентген кабінеті лікарі одівають.
--- End quote ---

Там діапазон щось 2,4 Ггц, коли не помиляюся, опромінювання дай Боже...рентгенові хвилі - не той діапазон, але думка правильна, хоча просто жилет не допоможе  :2funny:

carder:
Треба звернутись в Китай на фабрику по виробництву мікрохвильових пічок, що зробили типук як паяльна станція з одної сторони мікрохвильова з другої пушка для зупинки лічільників, я думаю в Україні йшли на розхват. :2funny: :2funny: :2funny: *-I ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version