Головна категорія > Українські телевізійні канали
Сьогоднішня ситуація на УКРАЇНСЬКОМУ ТБ
slava12:
Доброго вечора!
Читаю пости і справді роботи меншає, іменно по сат тв, ну беруть ті екстри більшість, і віасати, хто що хоче на вибір, ось недалеко від мене сусід мав 2 шт антени, на 4 виход, конвертори, вже познімав їх геть ті барабали, я запитав навіщо, а він я перейшов на світ тв, ітак починається по чуть чуть, але, тут ще не факт що вечером інтерне добрий, абоненти говорять що висне, тарілка краще працює як неяк , тай супутниковий сигнал, нахаляво, а тут потрібно заплатити за інтернет, і пакет, два у одному.
Т2 внас немає!!! ca., *-P *-P *-P *-P
arrows:
--- Цитата: snikers від 16:01:11, 30 Квітня 2021 ---А хто такий Ланет
--- End quote ---
От дійсно... що за хрінь? Вони мабуть піймали кураж? У мене немає навіть
--- Цитата: vasic від 17:03:18, 30 Квітня 2021 ---Воля -Кабель
--- End quote ---
бо живу у дупі світу. Та все ж не маю зовсім ніяких проблем, що хочу те й дивлюся, мої рідні та друзі також єб__и тих провайдерів в усі дірочки. В тих дебілів тільки бабки й лохи в мізках, ще схеми як тих лохів розвести на бабки. За останній рік я не дав жодному лосю ні копійки, іноді через дупу але все ж можу подивитися саме той контент який я сам вважаю потрібним мені, замість того що нав'язують ці довбо-дятли.
--- Цитата: slava12 від 20:38:33, 30 Квітня 2021 ---Т2 внас немає!!!
--- End quote ---
Як так? Ви що на іншій планеті? Вже телевізори не випускають без модуля Т2, а у деяких немає вже простого Т. Зателефонуй до "нацради" та пожалійся що вся країна мае той Т2, а ти живеш у іншомі вимірі. :2funny:
slava12:
Ми з депутатами писали в зенобуд компанію, листа, відповіді так і ненадали, посьогоднішній день.
Одне, хто хоче дивитись, той собі вибирає тарілку, чи інтерент онлайн тв. *-P *-P *-P *-P
vasic:
--- Цитата: slava12 від 21:20:23, 30 Квітня 2021 ---Ми з депутатами писали в зенобуд компанію,
--- End quote ---
Думаю що не туди писали , треба було хоча б в кабмін , і не тепер а років 5 назад. При теперішніх зе добитися правди марна справа.
slava12:
vasic! Привіт! Ви тут праві на всі 100 проц!!!
Булоб полегшення пенсіонерам Т2 так тепер немає виходу. ca., *-P *-P *-P *-P
Навігація
Go to full version