Приймачі DVB-S/S2 > Humax

Файл к****в *.ВIN для HUMAXів

<< < (4/7) > >>

cheater2:
дЯКУЮ!!!ЦЕ ТЕ ЩО БУЛО ПОТРІБНО, Я ПРОСТО НЕ ЗНАВ СІДИ НА 1+1!ТАМ У ТВОЇХ НЕ ПРАЦЮВАЛО СТС І НОМЕ ІЗ ЛМІ!!я їх доробив - ось виложую!

puh:
Принесли тюнер Хумакс Фокс. Не можу дати ладу весь вечiр  Vic. Загружчик нормальный Н 2.54 апаратна версия ОАК ||-S 2.0 програмна версiя QDVA1FF 03. А ось сисем ID 00Е0-2600. Зразу не мiг загрузити навiть софт(пише не вiрний ID), але потiм прописався ось цей windows-1251__HUMAX_va-fox_va5200_with_emu_id0000FFFF. Я розумiю прописався, бо без iдента. Тепер не лiзуть ключi (пише не вiрний ID).Скачав усi ключi, що тут лежать, так записалися лише THIS key !!!.rar Сам конвертував iз bin в hdf- не йдуть, тюнер скидував до заводських -не йдуть.... Тому питання до Yaro автора THIS key !!!.rar -З якого бину робився hdf-файл, чи не можна виложити такий самий з добавкою 75е 90е та 1+1 5е? Буду дуже вдячний  ;D

sergeny:
Виложіть будьласка програму для редагування ключів.
Бо маю таку проблему.На АСЕ ніяк неможу прописати 11389. Після сканування получається 11390.Пробував заводскі,шив трьома різними прошивами,пробував на другому супутнику... все те саме..

caxa:

--- Цитата: hellosat_net від 17:43:05, 12 Липня 2010 ---Виложіть будьласка програму для редагування ключів.
Бо маю таку проблему.На АСЕ ніяк неможу прописати 11389. Після сканування получається 11390.Пробував заводскі,шив трьома різними прошивами,пробував на другому супутнику... все те саме..

--- End quote ---
Щоб обдурить Humaca потрібно в настройці антени замість універсального LNB поставить 9749 і прописать канал, а потім вернуть універсальний.

Suchi:
Підскажіть будь ласка, якою програмою редагувати ключі з розширенням hdf ?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version