Приймачі DVB-S/S2 > Openbox
УВАГА!!! ОПЕН-800 прш. v.5.41
REX33:
хмеле Хочу звернуть вашу увагу на туку тему -Останні прошивки на Опен -800
5,41 .Зараз на лєнІйку ОПЕНОВ виходить софт якій відпрацьований у Росії .Повьязано це з тим що ,Опени це опарати яки мають можливості які не мають
інши лінійки .Я хочу сказати інше 1-Ділери які продають обладнення мають не гласний сговір с првацівниками НТВ+ .Які відстьогують % за те щоб не грохнули їхне НТВ .2-для Спіцов змінюваєтся EEPROM +ХХХ і ОПЕН скнує і записуе ключі канала через 10 хвлин (НТВ+ та інши). 3-Поява клонів на ринку (КИТАЙЦІВ) говорить про те що. йде мосирована атака на ринок України .Та кож видаєтся ПО що грохає ОПЕНИ. 4-V 5,41- Має 3 вкрсії .- Китайців -убиває,Корейців зашиває поступово порги яки змініють матиматику
EEPROMA-ніхто не бачить що вливає .
5-Хто прошив v. 5.41 тот побачив що Сіріус зник частково .Поляки зникли ,та інши недоліки цієї прошивки. ТЕПЕР ЗРОБИТЬ ДЛЯ СЕБЕ ВИСНОВОК.
ЗАРАЗ ГОЛОВНЕ-1.ТРЕБА МАТИ 2 ОПЕНА, 1) РОБОЧИЙ 2) ДЛЯ НОВОГО ПО.
2.КАЧАТИ СОФТ ТІКИ з ПЕРЕВІРЕНИХ САЙТІВ,(хтя всі продаются і всі купуються).
P.S.-Прошу пробачиня за помилки.
DVBDSN:
--- Цитувати ---Які відстьогують % за те щоб не грохнули їхне НТВ
--- End quote ---
Так , а де мої % ? :uglystupid2: *fack* *fack*
REX33:
Відповідь для DOBDSN-Перед тим як (ПУКАТЬ траба ДУМАТИ)
А у Вас НАВПАКИ.
Прикороти язик *-Y Почитай *-K, то зрозумієш, чому. І чому поки що ти без *-U...
vector:
to REX33
Я опенів вжитті орігіналів неставив...одні китайці !!! І віриш проблем з програмним забезпеченням небуло з жодним...і з 5.41 теж...!!! І які там можуть бути проблеми... нутрощі тюнерів одні і ті самі !!!
vector:
to REX
Якщо ти б розбиравсь хоть трохи в схемотехніці ,то зрозумів би ,що даже з глобіка можна зробити опенбокса !!! Ну трохи смиків добавить треба... і опенбокс тобі !!!
Навігація
Go to full version