Автор Тема: F-300 не обновлюється Польсат  (Прочитано 1464 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній lalasasha

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-0
F-300 не обновлюється Польсат
« : 19:08:02, 18 Жовтень 2008 »
Така ситуація: є Openbox F-300, прошив його прошивкою 5.40 від X-800-го, у заводські настройки скидував, польсат не обновляється. Ще є Х-820, на якому польсат робить. Беру робочі коди з 820-го та заганяю їх у 300-й вручну з пульта, все одно НЕ робить. В чому може бути справа ? Дякую.

Відсутній Кіса

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 164
  • Рейтинг: +121/-1
F-300 не обновлюється Польсат
« Відповідь #1 : 19:22:21, 18 Жовтень 2008 »
Емулятор увімкнутий?Після скидання в заводські налаштування емулятор вимикається і його потрібно активувувати.
4°W-1°W-5°E-9°E-13°E-19.2°Е-31.5°-36°E

Відсутній lalasasha

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-0
F-300 не обновлюється Польсат
« Відповідь #2 : 19:40:17, 18 Жовтень 2008 »
Емулятор увімкнутий, всі інші кодовані канали а також БІСС працюють.

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 607
  • Рейтинг: +285/-2
F-300 не обновлюється Польсат
« Відповідь #3 : 19:41:42, 18 Жовтень 2008 »
F-300 на 5.41 - все працює

Відсутній stepano

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 101
  • Рейтинг: +51/-10
F-300 не обновлюється Польсат
« Відповідь #4 : 19:51:32, 18 Жовтень 2008 »
5.38 -тоже не погано 9_:1

Відсутній igor1960

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +21/-0
F-300 не обновлюється Польсат
« Відповідь #5 : 07:30:40, 19 Жовтень 2008 »
Спробуй активувати ключі Polsat на каналі TV1000.

Відсутній yuriks

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 81
  • Рейтинг: +32/-0
F-300 не обновлюється Польсат
« Відповідь #6 : 10:26:13, 19 Жовтень 2008 »
А хто підскаже на mgcamd на дрімі полсат аукається ?
Якщо так - то виложіть хтось свій авторол.

 Ти хоч бачив, в якій темі задав своє запитання ??? *-K  *-Y *-U

Відсутній sat-pl

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1781
  • Рейтинг: +602/-2
F-300 не обновлюється Польсат
« Відповідь #7 : 10:58:43, 19 Жовтень 2008 »
А хто підскаже на mgcamd на дрімі полсат аукається ?
Якщо так - то виложіть хтось свій авторол.
Шо спільного між ПЗ до овпенів і mgcamd ?
Apple TV4

Відсутній yuriks

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 81
  • Рейтинг: +32/-0
F-300 не обновлюється Польсат
« Відповідь #8 : 11:40:47, 19 Жовтень 2008 »
Спільного ніц немає, просто не хотів плодити теми
про AU на польсаті.

 

Потрібна допомога в ремонті блока живлення Openbox F-300 FTA

Автор Ігорь1Розділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 2
Переглядів: 417
Остання відповідь 10:05:24, 15 Липень 2009
від Ігорь1
Список каналів і ключі для Openbox F-300, F-5x0, X-8x0

Автор hmuraРозділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 51
Переглядів: 58315
Остання відповідь 15:56:27, 18 Липень 2018
від bodyan
Опенбокс F-300, X-8х0 - це наш і для людей!!

Автор vicРозділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 23
Переглядів: 4057
Остання відповідь 13:58:39, 23 Вересень 2007
від SHAH6000
Проблеми стосовно зміни ПЗ Openbox X-800/F-300

Автор toliktvРозділ Майстерня

Відповідей: 25
Переглядів: 1450
Остання відповідь 17:57:42, 21 Червень 2010
від t-34
пліз дайте дамп самсунг s 300

Автор kovallРозділ Samsung

Відповідей: 1
Переглядів: 1397
Остання відповідь 15:40:50, 17 Вересень 2007
від radioham