Автор Тема: Globo 7010 та багатовходові дісеки :-)  (Прочитано 1686 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній axelfol

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +27/-3
Globo 7010 та багатовходові дісеки :-)
« : 11:59:07, 15 Жовтень 2008 »
в даній темі хочу поділитися практичним досвідом використання DiseqC 1x8 (protokol DiseqC 1.1) на глобо 7010 працює на всі 100%, власноруч перевірено,
фото в додаток.

P.S.: Хто що може добавити до цього то нехай.
Напевно всім буде цікаво.

Відсутній axelfol

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +27/-3
Globo 7010 та багатовходові дісеки :-)
« Відповідь #1 : 12:01:07, 15 Жовтень 2008 »
Ось ще перевірено, і працює DiseqC 1x10 (в опціях тюнера DiseqC 1/16)

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4216
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Globo 7010 та багатовходові дісеки :-)
« Відповідь #2 : 12:21:36, 15 Жовтень 2008 »
10/1 дісік прекрасно пррацює не тільки по протоколу 1.1 а і по 1.2, із протоколу на протокол переводиться пультом приймача  !!! Перевірив особисто на Опенбоксах, Аріонподібних та на 3 існуючих на сьогодні лінійках Глобо !!! :2funny: :2funny: :2funny:
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній nivan

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
Globo 7010 та багатовходові дісеки :-)
« Відповідь #3 : 21:24:46, 15 Жовтень 2008 »
в даній темі хочу поділитися практичним досвідом використання DiseqC 1x8 (protokol DiseqC 1.1) на глобо 7010 працює на всі 100%, власноруч перевірено,
фото в додаток.

P.S.: Хто що може добавити до цього то нехай.
Напевно всім буде цікаво.

Поясніть, будь-ласка, які  настройки треба зробити, щоб глобо 7010 працював по протоколу DiseqC 1.1, тобто з 8-портовим дісеком.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Globo 7010 та багатовходові дісеки :-)
« Відповідь #4 : 21:29:10, 15 Жовтень 2008 »
Поясніть, будь-ласка, які  настройки треба зробити, щоб глобо 7010 працював по протоколу DiseqC 1.1, тобто з 8-портовим дісеком.
Ну а нижче описане важко прочитати? :knuppel2:

Ось ще перевірено, і працює DiseqC 1x10 (в опціях тюнера DiseqC 1/16)

Відсутній axelfol

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +27/-3
Globo 7010 та багатовходові дісеки :-)
« Відповідь #5 : 15:23:11, 16 Жовтень 2008 »
Поясніть, будь-ласка, які  настройки треба зробити, щоб глобо 7010 працював по протоколу DiseqC 1.1, тобто з 8-портовим дісеком.

Нічого особливого, підключаємо дісек і просто в меню виставляємо для дісек опцію 1/8 і так до 8/8 , я тільки пробував на вище наведеному 8-ми портовому дісеку і все працювало, на усяких інших 8-ми входових  ще не тестував глобік 7ххх

Відсутній nivan

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
Globo 7010 та багатовходові дісеки :-)
« Відповідь #6 : 22:03:29, 23 Жовтень 2008 »
Панове, неуважно читаєте: я мав на увазі дисек, що працює тільки по протоколу 1.1 (8-ми портовий). А цей, що має 10 входів, працює без проблем з Глобо-7010, бо в нього протокол 1.2.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Globo 7010 та багатовходові дісеки :-)
« Відповідь #7 : 07:58:51, 24 Жовтень 2008 »
. А цей, що має 10 входів, працює без проблем з Глобо-7010, бо в нього протокол 1.2.
Дісек SW 101 працює практично на всіх протоколах: і 1.1, 1.2, 1.0, а також 1.0 і тоне (підходить до Самсунгів).
Для того щоб його перевести в любий з цих режимів використовується спеціальний програматор..Особисто в мене він працює по протоколу 1.1, а також перед ним під"єднаний полярмоунт "МОТЕС", котрий працює по протоколу 1.2 ...
Крім того в мене також до одного його входа підключений звичайний дісек 1.0 (для економії кабеля).
Все прекрасно робить, але не потрібно забувати, що в меню тьюнера повинні бути відповідні настройки..
Удачі.
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7312
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 2988
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2659
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2836
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1244
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh