Приймачі DVB-S/S2 > Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони
Глобо і Constant DW
Yaro:
--- Цитата: 'westsat;22114' ---6140
--- End quote ---
Інколи ці дані треба підставляти в ХЕКС- 17FC.
-sat-fan-:
westsat, Yaro а можна конкретно (Інколи ці дані треба підставляти в ХЕКС- 17FC) а то я нічого невторопав. Ще раз вибачаюсь за свою настирливість. Але мені це дуже цікаво. (Була тількишо перевірка нароботі Прокуратура і держпрмгірнагляд з ОП - і проблем зявилось багато тому як знаходиться вільна хвилина стараюсь глянути на форум)
Yaro 17FC це і є провайдер на Новий канал. (а що таке хекс редактор я навіть і незнаю)
oleho:
--- Цитата: '-sat-fan-;22124' --- (а що таке хекс редактор я навіть і незнаю)
--- End quote ---
Це система счислення: Нех - (16-тирічна), Dec - (10-рична), Oct - (8), Bin -(двоїчна). Рахується за допомогою Віндосовського калькулятора в інженерному вигляді.
-sat-fan-:
oleho На скільки я це все розумію. Всетаки я нічого не зрозумів. (ви АСИ в цій справі, які зтикались цим, я навіть термінологію зрозуміти неможу:( ) Благаю випкладіть провайдер ще й на ТРК.:o
oleho:
Поскільки в мене немає під руками Глобо (і ніколи не було:D ), знайшов ось таку рекомендацію:
Глобо 3000-6100:
1.Заходимо в меню емулятора 9339 в закладку бісс і вводимо вже всім відомий ключ!!
2.Transponder Freg -вводимо частоту 11766
3.Service id 6140
4.Натискаємо Epg-память..виходимо з меню..
5.Дивимось!!
--- Цитувати ---Kak ja vvel kliuchi na Globo 7010a:
Propisal soft, snial dump, otkril HEX redaktor, nashel kliuchi BISS v softe vpisal kliuchi, imia kanala, chastotu, SID kanala. Chastota i SID vvodiatsia v HEX, primer: 11766 - 2df6, pishem v hex -f62d, SID 6110- 17de, pishem de17, vot i vse.
--- End quote ---
Навігація
Go to full version