Автор Тема: Допоможіть, Openfox 7010+ темне табло ;(  (Прочитано 6347 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній axelfol

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +27/-3
Допоможіть, Openfox 7010+ темне табло ;(
« : 14:11:51, 13 Жовтень 2008 »
Вчора прошив я свій глобо 7010А софтом 1.4.03, потім (як і все) взяв цей Openfox 7010+ (в якому стояв софт 1.4.01 і версія загрузчика зпівпадала з моїм глобіком) я з'єднав ці два тюнери нуль-модемнім кабелем, увімкнув свій з початку, дочекався до загрузки, потім увімкнув цей опенфокс7010+, на моєму глобіку написало UP9, а на опенфоксі нічого невідбулося, я так почекав трохи но так і нічого небуло, після цього вмикаю опенфокс7010+ і нічого, незавантажується і червоний індикатор не мігає (так як було раніше коли тюнер вмикав я до мережі), допоможіть хто чим може.  :'(
Я не перший раз оновлював софт і займаюся цим давненько, але такого ще небачив, і форум перечитав но такого випадку ніде незустрів, одне сподівання на те що може джитаг допоможе  :'(

Відсутній RASA

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-0
Допоможіть, Openfox 7010+ темне табло ;(
« Відповідь #1 : 05:39:03, 18 Жовтень 2008 »
На  супутникових сайтах пишуть така проблема із усіма клонами глобо 7010 тому не треба заливати новий софт на ці приймачи можуть бути проблеми. Заливати треба софт не вище 1.3.97 і щоб версія загрузчика була 1.1.1 а не 1.1.2. Багато пишуть що  виробники начали боротися з підробками приймачів а далі буде видно в чому проблема. Я сам лічно запоров де кілька приймачів приходилось приміняти JTAG. *-K

Відсутній axelfol

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +27/-3
Допоможіть, Openfox 7010+ темне табло ;(
« Відповідь #2 : 17:06:47, 20 Жовтень 2008 »
Може і дісно виробник боретсь з підробками так як у мене є ще глобо 8300А, а на задній панелі є гарантія різні тести і т.п. то на ньому софт 1.4.03 йде а на опенфоксі на та оптикумі (тобто клонах) не йде і ресивер здихає.
Щось є в цьому...  :)

Відсутній jvpx

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +81/-1
Допоможіть, Openfox 7010+ темне табло ;(
« Відповідь #3 : 21:45:53, 11 Січень 2009 »
Сьогодні підняв нарешті Openfox 7010 ,якого запоров клієнту прошивкою 1.4.07 якраз напередодні Різдва(після прошивки тюнер погас і через COM-порт не конектився).
Вимотав він мені нерви достатньо і лише постсвятковий піднесений настрій не дав зажбурнути тюнера куди подалі.В результаті зробив для себе декілька висновків і викладаю іх тут можливо кому згодиться.

1.Раджу працювати з EJTAG зібраному на мікросхемі(сам потратив два дні з схемою на опорах).
2.Після того як флеш оприділилась все ж зробити зтирання блоків,хоча на різних форумах до цього ставляться по-різному.
3.Не можу сказати чому але для цього тюнера підійшов лише BOOT7010A2.

Наводжу лог реанімації Openfox 7010 (використовував EJTAG_TT_1.0.6.11)

FileVersion = 1.0.6.11
-----------------------------------------------------------------------
Выбран режим работы с процессорами Ali M332x
CPU ID = 0000
Ali M332x
IMPCODE = C05288
Версия  EJTAG
 1 или 2.0
EJTAG функции :  R4k  ASID_8 NoDMA  MIPS32
Включаем доступ к записи памяти DMA ... Пропускаем
Перевод процессора в Debug ... >Отладочный режим ОК!< ... Готово
Инициализируем модуль PrAcc ... Готово
Останавливаем Watchdog ... Пропускаем
Инициализируем доступ к Flash (ALi) ... Готово
Версия процессора Ali = 0000
Конфигурируем SDRAM (ALi) ... Готово
-------- Определяем флешь --------
Режим работы флешь = AMD 16 bit
Byte mode access
Flash Base адресс = 0xBFC00000
Первые 16 байт флеши :
 FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF
 
CFI  = Q, R, Y
CFI флешь найдена
VENDOR ID = 0002
CFI данные : AMD-совместимая
Найденная флешь : ManufactureID = 00C2 DeviceID = 0049
Считываем парамеры из CFI
Размер флешь = 2097152
Кол-во блоков = 4
Область = 0; Размер блока = 16384; Кол-во блоков = 1
Область = 1; Размер блока = 8192; Кол-во блоков = 2
Область = 2; Размер блока = 32768; Кол-во блоков = 1
Область = 3; Размер блока = 65536; Кол-во блоков = 31
Готово
Первые 16 байт флеши +  Смещение  0000 :
 FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF
 
Будем стирать 4 блок(ов)...
Стираем блок 1 с адресом = 0000
Стираем блок 2 с адресом = 4000
Стираем блок 3 с адресом = 6000
Стираем блок 4 с адресом = 8000
Успешно стерли 4 блок(ов)
Записываем файл C:\AF40~1\Tuners\Globo\GLOBO7~1\BOOT70~1.BIN
размер данных = 65536 байт
Подготовка к записи ...
Будем стирать 4 блок(ов)...
Стираем блок 1 с адресом = 0000
Стираем блок 2 с адресом = 4000
Стираем блок 3 с адресом = 6000
Стираем блок 4 с адресом = 8000
Успешно стерли 4 блок(ов)
"Быстрая" запись в AMD
Начинаем запись во флешь
22:08:35
Готово
22:23:20



4.На ці тюнера потрібно заливати софти не старше версії 1.3.79.
Ось що я знайшов на одному із форумів,здається sat-expert.com :


Globo 7010 и клоны - слет прошивок .

Маркировка проца
ALI M3329 B1
744
Маркировка флеш
spansion
S29AL016(M)90TCIR1
Умирает не шейте!!!!!!!!!!! ТОЛЬКО СТАРАЯ ПРОШИВА!
=========================================
Маркировка проца
ALI M3329 B1
745
Маркировка флеш
spansion
S29-----(M)----------
Часто слетае прошивка и в списке каналов "ууууууууууууууу" не страшно , можно прошить потом с ком порта без проблем. ТОЛЬКО СТАРАЯ ПРОШИВА!
=========================================
Маркировка проца
ALI M3329 B1
746
Маркировка флеш
spansion
S29-----(D)----------
Полностью рабочий аппарат можно заливать свежую прошиву!!!!!


Прошу вибачення оффтоп,якщо ця тема вже висвічувалась на форумі-голова вже не варить міг пропустити. :)

Відсутній Snezhik

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
тюнер OpenFox7010
« Відповідь #4 : 23:14:03, 30 Грудень 2009 »
Допоможіть мені з тюнером після прошивки він в мене перестав світитися що то може таке бути.

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
тюнер OpenFox7010
« Відповідь #5 : 04:11:12, 31 Грудень 2009 »
Яким софтом шив і чим
може тюнер називається OpenFox7010+ ?

Відсутній Snezhik

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
тюнер OpenFox7010
« Відповідь #6 : 10:41:48, 31 Грудень 2009 »
Та ні тюнер так і називаєця OpenFox7010. Діло в тому що я сьогодні подивився і виявилося що я не тим загрущиком прошивав.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4217
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
тюнер OpenFox7010
« Відповідь #7 : 10:47:28, 31 Грудень 2009 »
Тоді Вашою улюбленою теиою на період Новорічних та Різдвяних свят має стати розділь форуму присячений  J-Tag !!! Також в залежності від конфігурації Вашого приймачу Вам буде вкрай неопхідно ознайотитися бодай з одним з підрозділів цього розділу форуму
« Останнє редагування: 10:54:49, 31 Грудень 2009 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
тюнер OpenFox7010
« Відповідь #8 : 10:59:57, 31 Грудень 2009 »
Snezhik
Перш за все необхідно розібратись з чим маєте справу і тільки тоді братись до зміни ПЗ. Як результат халатності маємо плачевний результат, який переходить в лишню трату часу.

Ознайомтесь з наступною темою, котра допоможе Вам у вирішенні даної проблеми:
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010


Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 169
  • Рейтинг: +178/-3
  • ^)
Допоможіть, Openfox 7010+ темне табло ;(
« Відповідь #9 : 17:28:50, 21 Грудень 2011 »
Я вибачаюсь може я не в цю тему пишу ,маю тюнер щось типу 7010А (може бути опенфокс,або 7010+ точно сказати не можу тому що не має кришечки над умовним картоприймачем) але є одна відмінність там треба прошивку з заниженим рівнем звуку ,-тому що на звичайних прошивках 2-3 поділки і вже звук хрипить) я забув яка це прошивка .Якщо хто має поділіться ,не обовязково з каналами -головне шоб сам софт .Флеш спансіон s 29ALO.....
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

 

Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2632
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Будь ласка, допоможіть!! Після патчера F300 нема картинки, звук є!!

Автор sanek911Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 13
Переглядів: 2880
Остання відповідь 10:52:50, 30 Вересень 2008
від sanek911
DreamBox 500HD (sim Ferrari, 2011 року) допоможіть підняти

Автор slavonРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 690
Остання відповідь 10:55:30, 06 Квітень 2020
від tibi
Не можу записати імідж будь-яким софтом, допоможіть!

Автор OlegikРозділ DBox-2

Відповідей: 3
Переглядів: 1725
Остання відповідь 11:54:19, 07 Серпень 2007
від Zerg
Будь ласка, допоможіть розібратись з Cas - Reader UA ver:0.0.3.3!

Автор BaksРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 5
Переглядів: 1981
Остання відповідь 09:50:09, 22 Липень 2008
від Yaro