Автор Тема: FEAA  (Прочитано 2079 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bogdan14

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 160
  • Рейтинг: +14/-5
FEAA
« : 12:35:34, 03 Жовтень 2008 »
От принесли мені  тюнер для перешивки Eurosat dvb 8004, взявся я записувати софт а на екрані тюнера FEAA , думав що може попередній софт поганий взяв і поставиви заводські а воно дальше не шиється , скажіть шо то може бути??

Відсутній pitsat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 256
  • Рейтинг: +432/-0
FEAA
« Відповідь #1 : 13:12:58, 03 Жовтень 2008 »
Може FERR?, тоді зверніться до розділу EUROSAT 8004 на дісплеї FERR
http://sat-ukraine.info/index.php?topic=1878.0

Відсутній bogdan14

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 160
  • Рейтинг: +14/-5
FEAA
« Відповідь #2 : 13:25:22, 03 Жовтень 2008 »
і що там ??? тільки пише попробуйте таким алюмінінгом 2 або 3 перепробував всі проги нічо. що дальше робити?

Відсутній pitsat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 256
  • Рейтинг: +432/-0
FEAA
« Відповідь #3 : 13:31:11, 03 Жовтень 2008 »
Джитаг трба брати тоді:
Реанімація ресиверів Eurosat-8004. FERR, ЕRR . http://sat-ukraine.info/index.php?topic=1978.0

Відсутній bogdan14

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 160
  • Рейтинг: +14/-5
FEAA
« Відповідь #4 : 13:50:42, 03 Жовтень 2008 »
обясніть будьласка чи є якийсь спосіб це зробити не втручаючись під кришку тюнера!!!

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1745
  • Рейтинг: +1905/-3
FEAA
« Відповідь #5 : 14:08:25, 03 Жовтень 2008 »
 Ні не можна
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній pitsat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 256
  • Рейтинг: +432/-0
FEAA
« Відповідь #6 : 06:15:47, 05 Жовтень 2008 »
обясніть будьласка чи є якийсь спосіб це зробити не втручаючись під кришку тюнера!!!
Богдан якщо маєш хоч найменші навики роботи з радіоелектронікою і паяльником, то з інструкцією від твого тески викладеною на нашому форумі на яку я дав посилання,  це не складе для тебе жодних труднощів.
 Небійся  зняти кришку тюнера, звісно якщо тюнер робочий. Як я зрозумів з того що ти описав він потребує тільки обновлення ПЗ.
В іншому випадку звернись до фахівця, щоб не було проблем.
Удачі!

Відсутній bogdan14

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 160
  • Рейтинг: +14/-5
FEAA
« Відповідь #7 : 10:10:46, 05 Жовтень 2008 »
Дякую розібрався все добре!