Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

проблема ASH при прошивці ORTON 4100c

<< < (15/27) > >>

slotvin:
На одному сайті мені підказали що може бути холодна пайка бажано щей обязку пропаяти, тюнер вже рік робить прошиваєтся нормально.

Ronaldo:
А в мене таке саме було і є у клієнтів іноді ні з того ні з сього зявляється цей надпис на тюнері лічиться або вийманням тюнера з мережі а бо ще краще відключенням ком порту який йде до мікробокса!!! До речі ця проблема на всіх тюнерах 4100 серії які працюють з мікробоксом, особливо у селі коли часто пропадає світло! Але засвітилося - вилікували і все  алі працює гаразд!!! derisive.gif

Skyper:
У мене було теж саме. Тюнер раніше прошивався, але після перепаду напруги перестав шитись. сам тюнер показує, але при підключені до компа, або другого тюнера висвітлювало ASH. Пікинув другий блок живлення все пішло шитись без проблем. Виявилось що проблема була в блоку живлення не було на виході 12V. Ось такі пироги.

tosat:
Бавився недавно з одним тьюнером, котрий взагалі ні разу не прошивався..(ASH висвітлювало при початку прошивання, хоча сам тьюнер працював норм, та еджтагом прошивався теж) причина виявилась банальна - непропай SMD резистора R54 між базою QS3 (по схемі взятій з нашого форуму).., кляті китайці вже задовбали своїм неякісним товаром.. >:(

blackhawk:
 Маю таку проблему. При заливці софта 1.3.11 та вище- видає ASH і не реагує на пульт,а на екрані-Малевич, але якщо шию 1.2.58 - працює нормально. А індикація при перешивці в обох випадках абсолютно нормальна. Чи хтось з таким стикався?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version