Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
проблема ASH при прошивці ORTON 4100c
serg1557733:
--- Цитата: kostchen69 від 09:32:08, 03 Жовтня 2008 ---мда, тут можна зробити однозначний висновок що такі проблеми почалися після привезення глючної партії тюнерів. Скоріше всього глючні флешки.
--- End quote ---
При загрузкы вибирай allcode+bootloader та буде тобы щастя
remax:
Ні, друже... Це не то пальто... Ні**ра я з другим тюнером не можу зробити, правда ще флеш не міняв...
Добирай слова... *-K
kostchen69:
--- Цитата: serg1557733 від 10:10:32, 29 Жовтня 2008 ---
--- Цитата: kostchen69 від 09:32:08, 03 Жовтня 2008 ---мда, тут можна зробити однозначний висновок що такі проблеми почалися після привезення глючної партії тюнерів. Скоріше всього глючні флешки.
--- End quote ---
При загрузкы вибирай allcode+bootloader та буде тобы щастя
--- End quote ---
:2funny:Ти шо думаєш шо тут одні юзери на форумі? Не в тому зовсім річ))
dinamit33:
Я мав декілька проблем, в різниз з них була одна і та ж зловісна " ASH "
1 Причина перша: перевірити COM кабель;
2 Причина друга: якщо не прошивається один приймач із двох по вище вказаній темі, причина в вашому приймачі ( можливо в флеш пам'яті ).
3 Причина третя: якщо не прошивається декілька приймачів, рекомендую змінити систему або комп'ютор ( при наявності справного com порта).
Мішаня:
--- Цитата: dinamit33 від 20:28:19, 29 Листопада 2008 ---Я мав декілька проблем, в різниз з них була одна і та ж зловісна " ASH "
1 Причина перша: перевірити COM кабель;
2 Причина друга: якщо не прошивається один приймач із двох по вище вказаній темі, причина в вашому приймачі ( можливо в флеш пам'яті ).
3 Причина третя: якщо не прошивається декілька приймачів, рекомендую змінити систему або комп'ютор ( при наявності справного com порта).
--- End quote ---
А я рекомендую спробувати цю програму-загрузчик:
Навігація
Go to full version