Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

проблема ASH при прошивці ORTON 4100c

<< < (4/27) > >>

kostchen69:
Тюнера на яких пише ASH не прошиваються взагалі. Ні на якому компі чи з тюнера на тюнер. Працюють, але прошити нереально. Я ці ортони відправив постачальнику і вам раджу. Думаю що то партія тюнерів на глючній ОЗУ.

Остап:

--- Цитата: kostchen69 від 08:47:02, 01 Жовтня 2008 ---Тюнера на яких пише ASH не прошиваються взагалі. Ні на якому компі чи з тюнера на тюнер. Працюють, але прошити нереально. Я ці ортони відправив постачальнику і вам раджу. Думаю що то партія тюнерів на глючній ОЗУ.

--- End quote ---
Та справа в тому що приносять тюнера які раніше особисто прошивав і  шилися а тепер АSH???

romireb:
БЖ балуеться ....  напруга плаває на  оберемок малесенньких мікровольт  потрібно 3,3 а вона наперео 3,27 от він і кондручится .....
  в мене вчра таке було поки не включив його через  трансформатор з коліщатком ..
я не  настоюю на  правильності але мені вчора вдалося  його прошити  а потім злити дамп ....кумедна машиняка ... для пісочниці  дитячої саме  якраз те  що треба ...

Yaro:
Можна ще додати, що й сама напруга в мережі - не вищої якості, захламлена всякими наводками, сплесками, провалами...

kostchen69:
та яка напруга? Всі 5 тюнерів, причому різні шилися в різний час.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version