Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
проблема ASH при прошивці ORTON 4100c
vasjabr:
urij66 Для тих, хто у танку... Не скажу ж райсобезові, що я куплю вам нового тюнера, тільки від@біться від мене...
arrows Попробую прогнати віслючком (яке красиве слівце...)
andre33:
райсобєз ... хай докинуть 5 років стажу за справний тюнер ,
...можу новою почтою вислати An14
vasjabr:
Привіт, шановне панство! Кажуть, що снаряд у одну вирву два рази не попадає... Але переконався, що у кожному правилі є виняток. Так і отого разу: запаював нові конденсатори і один виявився з таким самим дефектом, що й випаяний. На БЖ С8 1000мФХ10V- на виході шини 3,3V.
Всім спасибі за відповіді-поради- питання вичерпані. Усім успіхів у ремонтах і без казусів! derisive.gif ca.,
arrows:
--- Цитата: vasjabr від 12:58:25, 19 Листопада 2018 ---нові конденсатори і один виявився з таким самим дефектом, що й випаяний.
--- End quote ---
Буває! Тому маю ще ESR вимірювач, яким все гарно знаходиться. Бували й в мене випадки, коли купив нові конденсатори, приніс додому в кульочку, поклав та декілька днів не до них, а потім коли треба, хуяк, а вони понабухали як хуї, й що з ними робити... Попиздячив по нові. *oohaa*
vasjabr:
ESR-метром ще не завівся... Хороша й потрібна річ, але я не настільки часто займаюся ремонтом. Буде в мене простоювати. Хоча давно подумував про таку річ... ca.,
P.S. А який Ви порекомендували б? Є великий вибір. ca.,
Навігація
Go to full version