Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

проблема ASH при прошивці ORTON 4100c

<< < (24/27) > >>

vasjabr:
urij66 А як визначається справність антени? derisive.gif  Антена ОК! Материнка не залита, без клею. Материнка- ОК! (urij66 як перевірити материнку? derisive.gif )
Причина у БЖ.- однозначно. Візуально нічого не видно. Грішу на шину 5V, бо при підключенні антени яскравість дисплея дещо знижується та йде перезагрузка - як H, так і V.
Я можу помилятися, то поправте, будь ласка. Чи може у когось буде інша думка? ca.,

urij66:

--- Цитата: vasjabr від 17:03:08, 17 Листопада 2018 ---urij66 А як визначається справність антени? derisive.gif  Антена ОК! Материнка не залита, без клею. Материнка- ОК! (urij66 як перевірити материнку? derisive.gif )
Причина у БЖ.- однозначно. Візуально нічого не видно. Грішу на шину 5V, бо при підключенні антени яскравість дисплея дещо знижується та йде перезагрузка - як H, так і V.
Я можу помилятися, то поправте, будь ласка. Чи може у когось буде інша думка? ca.,

--- End quote ---
Купіть нового тюнера, а цей в музей, на пенсію.Невже вам не хочеться більше каналів, можливостей?Не розумію тих, хто до останнього мучить ті глобики і труситься за копійку.

vasjabr:

--- Цитата: urij66 від 05:21:24, 18 Листопада 2018 ---Купіть нового тюнера, а цей в музей
--- End quote ---
З чого Ви взяли, що я ним користуюся? Чи Ви пропонуєте пожилим клієнтам купувати нові тюнери?
Доводжу до вашого відома, що свій раритет здав у музей років сім тому.

Тепер по суті.  Конденсатори мережевий, по шині 5V, 3,3V міняв- безрезультатно.

Таблиця замірів напруги на виході БЖ
По схемі  Без антени  З антеною
3,3V_____(3,3V) ______2,6
5V ______(5,8V-?)_____4,6V
12V_____ (13V-?)______10,5V
22V______(26V-?) _____20V
Чи стикався хтось з такою головоломкою? Де свиня зарита? Спасибі. ca.,

Snoop:

--- Цитата: vasjabr від 17:03:08, 17 Листопада 2018 ---urij66 А як визначається справність антени? derisive.gif  Антена ОК! Материнка не залита, без клею. Материнка- ОК! (urij66 як перевірити материнку? derisive.gif )

--- End quote ---
Вася маэш пыдставити новий бж плату! Завжди так роблю якщ не допомагаэ юнер просто викидаю немаэ часу бавитись з материнкою а нова матиринка це пракично новий тюнер по цыны!

vasjabr:
Льоха, якраз материнка нормальна, антена теж. Вся біда в БЖ. Підкидав донора- проблем немає. Ставив його як донора на другий тюнер - ті ж саме проблеми. Хіба тупо все міняти, чого не хотілося б...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version