Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.

Golden Interstar DSR-8001 LM1 - дьоргається сигнал !

(1/1)

radioham:
неприемне явище лише на тарнспондери 12,640  -  замина конденсаторив в БП не дала  результату

Арчи®:
Як давно стало виявлятися? Який тюнер в приймачі і який софт?

Android-80:

--- Цитата: radioham від 14:54:28, 18 Вересня 2008 ---неприемне явище лише на тарнспондери 12,640  -  замина конденсаторив в БП не дала  результату

--- End quote ---

Для початку раджу попробувати Ваш апарат на перевіреній тарелі, бо зачасту таке відбувається на погано налаштованій тарелі та через паршивий кабель, адже на частоті 12640, а це верхній діапазон якраз і випливають всі граблі на дешевому кабельку ;) Дуже часто це замітно на Першому російському з пташки на 12597V27500.

Якщо з антеною все гаразд, то тоді справді, як говорив АРЧИ ,потрібно підібрати софт.

radioham:
танци з бубном наволо софту, антенных систем - не дали ефекту, от випадково  зривняв фото вч блокив SAMSUNG 300 i Golden 8001P - iдентичнi !!! поминяв кандей 47мк*16в  и якось зи скрипом пишло
PS до модераторив:тему можна закрить чи видалить

M1sha:
Думаю  в мене аналогічна ситуйовина, попробую ел.літ змінити теж, у мене  в руках Winquest1010 , немає шкали рівня зовсім на Сіріус 12716/V/23500. Все інше працює.Інший тюнер працює і на цих транспондерах, слабенький рівень, але "не рве", підключив ч/з транзитний вихід з іншого тюнера-не працює все одно, відкрив ВЧ блочок, виявив не заземлений кварц, заземлив, не допомогло.Входи-виходи  пропаяні, екранування добре.   Оськільки ВЧ блочки всі схожі, то  буду подалі міняти конденсатори,кварц.
===========================

Тема про Голдени, ти перескочив на Вінквести - якби то були хоч клони...попередження! Ще раз таке - трохи відпочинеш...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

Go to full version