Приймачі DVB-S/S2 > Golden Interstar
Питання від Чайника
busk:
А на який тюнер замінити голден? Може взяти для перегляду "Поверхності"? А то візьмеш новий Голден, то через рік знову буде гаплик і роздуми. Чи щось інше і краще? Хочеться більше халяви.. Так ми уже звикли...
*-P
slavon:
З тюнером для П+ халяви багато точно не буде ... :2funny: :2funny: :2funny:
Решта залежить від Вашого гаманця і скільки не шкода витратити !!! :2funny: :2funny: :2funny:
В діапазоні 100$ що небудь із Опенбокс Х5х0
150-170$ - Опенбокс Х7х0
HD приймачи починаючи десь від 350$ :2funny: :2funny: :2funny:
Арчи®:
Думаю, що краще все-таки HD. Тоді точно на довший термін залишиться приймач. Відразу скажу-не Гольден.Це однозначно. *fack*
Хоча...Тільки що спілкувався з офпредставником московським, обіцяють софти нові.
Але...обіцяти-не означає одружуватися ;D
busk:
--- Цитувати ---Хоча...Тільки що спілкувався з офпредставником московським, обіцяють софти нові.
--- End quote ---
А на які моделі Голденів обіцяють?
/обіцянка - цяцянка, а дурневі - радість/. А може якраз...
*-F *-P
zloj vitos:
--- Цитата: Арчи від 14:16:54, 06 Листопада 2008 ---От себе хочу додаіть- Весь час був залицяльником даної ТМ *-<. Але останнім часом фірма виробник просто кинула своїх користувачів, переставши подавати своїй продукції софтовую підтримку :uglystupid2:.Я свій вибір зробив-з ГИС розлучився(як юзер),просто у міру знань і накопиченого досвіду прагну допомагати юзерам, які користуються цими (прекрасними по залізу, але паршивими по софту) рессиверамі. ca.,
Всім успіхив *-P
--- End quote ---
Підтримую сказане.По надійності та можливостям заліза тюнер(краще ніж в Опенбоксів 300-8ххх) непоганий-не було жодного ще в ремонті....йому б підтримку як в Опена.
Навігація
Go to full version