Автор Тема: Питання від Чайника  (Прочитано 7055 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній mixser

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-0
Питання від Чайника
« : 17:58:02, 17 Вересень 2008 »
Вітаю, друзі!

В мене є ресивер ГІС 7700 C5G8M3 з 1 SCART роз ємом, і встановлена тарілка, налаштована на супутники амос, сиріус та хотбірд (на тарілці 3 приймачі). Речі ці дісталися мені "випадково", і ніколи справи з супутниковим тв та налаштуваннями я не мав. Отже, був би дуже вдячний, якби ви мені пояснили деякі суттєві моменти)))
Питання перше - як оновити список каналів (більша частина зараз не показує)?
Питання друге - чи потрібно приймач перепрошивати?
Третє питання - як підключити приймач до компа? Я так розумію деякі операції з приймачом робляться через комп. Роз єм RS232C доволі старий і в мене такого в компі нема, а в приймачі саме є.

Заздалегідь дуже вдячний за відповіді!!!
Якщо можна, поясніть максимально примітивно, бо я наразі реальний ЧАЙНИК an24

Відсутній postullat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 346
  • Рейтинг: +44/-7
Питання від Чайника
« Відповідь #1 : 18:48:46, 17 Вересень 2008 »

Питання перше - як оновити список каналів (більша частина зараз не показує)?
Питання друге - чи потрібно приймач перепрошивати?
Третє питання - як підключити приймач до компа? Я так розумію деякі операції з приймачом робляться через комп. Роз єм RS232C доволі старий і в мене такого в компі нема, а в приймачі саме є.

Заздалегідь дуже вдячний за відповіді!!!
Якщо можна, поясніть максимально примітивно, бо я наразі реальний ЧАЙНИК an24
Найкраще було б прошити тюнер з компа, а не вручну з пульта оновлювати канали. Для прошивки з компа потрібен нуль-модемний кабель. Якщо ком порта у вас на компі нема, то є (здається) спеціальні перехідники під usb

Відсутній Арчи®

  • Йа нє алігарх
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 838
  • Рейтинг: +3880/-2
Питання від Чайника
« Відповідь #2 : 19:09:07, 17 Вересень 2008 »
1,1м-5E+13E+19Е+4W/0,9m-1W+9E/0,9m-75E+85E/0,9m-36E/ VU+(Duo2  & Solo)

Відсутній mixser

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-0
Питання від Чайника
« Відповідь #3 : 16:29:53, 20 Вересень 2008 »
Дякую за допомогу *-I
Начеб-то потроху розібрався, але якщо будуть питання - буду питати)))
Доречі, посилання дуже корисне. Ще раз дякую!!!

Відсутній Арчи®

  • Йа нє алігарх
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 838
  • Рейтинг: +3880/-2
Питання від Чайника
« Відповідь #4 : 18:54:06, 20 Вересень 2008 »
Не питання, звертайся, чим можу-допоможу завжди
 *-P
1,1м-5E+13E+19Е+4W/0,9m-1W+9E/0,9m-75E+85E/0,9m-36E/ VU+(Duo2  & Solo)

Відсутній WASJATKA

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 164
  • Рейтинг: +4/-15
Питання від Чайника
« Відповідь #5 : 23:07:43, 25 Вересень 2008 »
Я так зрозумів що софтої підтримки на DSR-8001 Prem Clas
немає. Чи мо нетак зрозумів чи то не там шукав.Одним
словом прошивку на DSR-8001 Premium Clas я ненайшов
щоб Польсат АУ. Може хто допоможе то буду дуже Вдячний.

Відсутній Mig-29

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 16
  • Рейтинг: +15/-0
Питання від Чайника
« Відповідь #6 : 07:06:07, 26 Вересень 2008 »
прошивка на DSR-8001 Premium Clas Польсат АУ на даний час немає і напевно небуде :'(, ключі можна вводити в ручну, якщо є бажання.

Відсутній busk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 77
  • Рейтинг: +75/-1
  • Буськ Львівська обл.
Питання від Чайника
« Відповідь #7 : 14:50:42, 04 Листопад 2008 »
Може хто підкаже... Чув та читав на форумах, що в DSR 7800 можна загрузити ПО від турецького клона, на яке є  постійна програмна підтримка. Чи є смисл у цьому? І, якщо є, то як це зробити ? А то на ці версії 7700, 7800, 8500, ін.,  так розумію, вже нового ПО чекати не слід.
 ca., ca., ca., *-P
Galaxy Innovations S 8120< Asus USB-N10 < ASUS DSL-N10 [4.0°W+ 4.8°E+ 13.0°E+ 19.2°E + 23.5°E+ 28.2°E+ 36.0°E + 46.0°E], Samsung UE32ES5507

Відсутній Арчи®

  • Йа нє алігарх
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 838
  • Рейтинг: +3880/-2
Питання від Чайника
« Відповідь #8 : 17:21:11, 04 Листопад 2008 »
Щоб тут не паритися давай зробимо так- йдеш на giclub.borda.ru . Там  є тема- прошивки від різних апаратних копій. Читаєш і потім ставиш подальші питання.
1,1м-5E+13E+19Е+4W/0,9m-1W+9E/0,9m-75E+85E/0,9m-36E/ VU+(Duo2  & Solo)

Відсутній busk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 77
  • Рейтинг: +75/-1
  • Буськ Львівська обл.
Питання від Чайника
« Відповідь #9 : 10:09:24, 05 Листопад 2008 »
Скажу чесно: так нічого і не зрозумів... на борді.ру. Дивився, читав, але якоїсь конкретики та послідовності там не бачив. Все розмито...
Питання так і залишаються:
1.Чи можна мій DSR7800CRCI (ПО від 14.04.08) перешити на KX-66000CI, чи інший ? В що краще на даний час? (шарінгу та офіціалки не пропонувати).
2. Якщо можна, то за допомогою  STBDownload_debug(ver195), чи іншою програмою?
3.Де знайти нове, не бите ПО для завантаження? (на борді не бачив), як його відрізнити від інших схожих?

запитання може й
Galaxy Innovations S 8120< Asus USB-N10 < ASUS DSL-N10 [4.0°W+ 4.8°E+ 13.0°E+ 19.2°E + 23.5°E+ 28.2°E+ 36.0°E + 46.0°E], Samsung UE32ES5507

Відсутній Арчи®

  • Йа нє алігарх
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 838
  • Рейтинг: +3880/-2
Питання від Чайника
« Відповідь #10 : 13:35:25, 05 Листопад 2008 »
На борді є аплоад, всі файли там.:)
Перешити можна, лише на даний момент різниці не буде
Прошивається все тим же  Stbdownload_debug
 Перед прошивкою новий софт необхідно адаптувати( поправити в ньому ID рессивера на потрібний), інакше повернення назад буде проблемним.
1,1м-5E+13E+19Е+4W/0,9m-1W+9E/0,9m-75E+85E/0,9m-36E/ VU+(Duo2  & Solo)

Відсутній WASJATKA

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 164
  • Рейтинг: +4/-15
Питання від Чайника
« Відповідь #11 : 16:41:23, 05 Листопад 2008 »
прошивка на DSR-8001 Premium Clas Польсат АУ на даний час немає і напевно небуде :'(, ключі можна вводити в ручну, якщо є бажання.
Дякую за надану інформацію. Це серія тих патіфонів Humax, Samsung DSV 300.

Відсутній Арчи®

  • Йа нє алігарх
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 838
  • Рейтинг: +3880/-2
Питання від Чайника
« Відповідь #12 : 17:44:19, 05 Листопад 2008 »
Купи інший, ніхто тебе Інтер юзать не заставляє :)
1,1м-5E+13E+19Е+4W/0,9m-1W+9E/0,9m-75E+85E/0,9m-36E/ VU+(Duo2  & Solo)

Відсутній busk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 77
  • Рейтинг: +75/-1
  • Буськ Львівська обл.
Питання від Чайника
« Відповідь #13 : 11:41:06, 06 Листопад 2008 »
Цитувати
Перешити можна, лише на даний момент різниці не буде
Якщо немає наразі потреби й нічого путнього від того не виграю, то й не буду паритися.
Може до нового року куплю собі щось нове, правда хотілося б хоч на роки три-чотири, а не міняти кожних два.
Galaxy Innovations S 8120< Asus USB-N10 < ASUS DSL-N10 [4.0°W+ 4.8°E+ 13.0°E+ 19.2°E + 23.5°E+ 28.2°E+ 36.0°E + 46.0°E], Samsung UE32ES5507

Відсутній Арчи®

  • Йа нє алігарх
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 838
  • Рейтинг: +3880/-2
Питання від Чайника
« Відповідь #14 : 14:16:54, 06 Листопад 2008 »
От себе хочу додаіть- Весь час був залицяльником даної ТМ *-<. Але останнім часом фірма виробник просто кинула своїх користувачів, переставши подавати своїй продукції софтовую підтримку :uglystupid2:.Я свій вибір зробив-з ГИС розлучився(як юзер),просто у міру знань і накопиченого досвіду прагну допомагати юзерам, які користуються цими (прекрасними по залізу, але паршивими по софту) рессиверамі. ca.,
Всім успіхив *-P
1,1м-5E+13E+19Е+4W/0,9m-1W+9E/0,9m-75E+85E/0,9m-36E/ VU+(Duo2  & Solo)

 

Як відрізнити Kathrein UFS910 "китайця" від "оригінала"

Автор valera_sihovРозділ Kathrein HD

Відповідей: 4
Переглядів: 3028
Остання відповідь 08:47:19, 30 Вересень 2008
від Android-80
Новини від "Стронг"

Автор kolobokРозділ Strong

Відповідей: 2
Переглядів: 3585
Остання відповідь 21:53:57, 25 Червень 2007
від Ігор Горбусь
Xtrend ET9500 - чергова новинка від Xtrend

Автор bodyanРозділ Xtrend (Clarke Tech)

Відповідей: 0
Переглядів: 3081
Остання відповідь 16:34:58, 03 Березень 2012
від bodyan
Куплю або прийму в дар дисплей від Nokia 6100 (6610,2600,7200,7250,3100)

Автор svidrakРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 2
Переглядів: 1878
Остання відповідь 19:25:33, 06 Липень 2013
від AndriyLviv
Іміджі від DOMICA для Dreambox HD 8000/800/800SE/500, Tuxbox 980/990

Автор slavonРозділ Dreambox HD

Відповідей: 0
Переглядів: 4852
Остання відповідь 10:01:13, 04 Листопад 2011
від slavon