Приймачі DVB-S/S2 > Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Тюнери GLOBO KR-110, KR-220

<< < (8/13) > >>

konon0203:
_http://metabox1.narod.ru/faq_cnx2.html  він аналог  Globo KR. У мене NTV+ працює

Android-80:
Ось читаю теми про шару і всілякі примочки, після чого аж смішно робиться. Друга справа якщо інтернет через GPRS, то тоді інша справа, но це було декілька років назад, адже зараз ситуація з нетом трохи змінилась. Хіба не легше взяти тюнер з готовим виходом в нет??? Той же дрім 500 і ціна на нього зараз супер. Просто іноді мої клієнти умудряються на дрімі таке начудити, що приходиться перешивати і це при тому, що маємо дрім і вихід в нет через світч. А тут виходить глобо,євроскай чи космосат і в додачу якась приблуда на кшталт кембріджа чи ще чогось. А потім потрібно навчити клієнта тим користуватись. :o Вибачайте, якщо когось образив, я просто виклав хід своїх думок. :-Р

oleg_lezha:
Не показує sport2 czhe.Ключі в рес ввів.В чому може бути проблема?

slavon:
Якщо раніше показував то треба перевірити актуальність введених Вами ключів і правельність їх введення, в сенсі помилки при введенні в приймач з пульту. Аткуальні ключі на червень 2010 р.  тут

oleg_lezha:
Раніше не показував.Біси й криптоворкс розкодовує, а seca не хоче.Може софт не правильний?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version