Приймачі DVB-S/S2 > Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Тюнери GLOBO KR-110, KR-220

<< < (3/13) > >>

zloj vitos:
Хлопці.Хто небудь розібрався як вводити бісс-ключи з пульта на Глобо КР110?В новій прошивці немає ключів на російські(стс,домашній) та Куй тб.А вручну не працюють.

Ryslan_ice:
Ключі Biss працюють вони мають прив'язку до частот і все йде.Наприклад на Мегаспорт я сканував частоту 10723,а в бісс ключах підправив частоту там йшла 10729.Списки теж  нормально редагуються.

zloj vitos:
Дякую за допомогу.Вчора ввесь вечір просидів з горем пополам відкрив на 90-ому 2 домашніх та 1 стс.Висновок такий на Амосі все ок(там по-моєму прив"язка до ід(воно коротке-2 цифри),а на 75,та 90-ому ід 3-4 цифри-тому не вміщається.Тому треба брати один канал з правильної частоти транспондера,а другий- скажімо на 5 меншої або більшої.

zloj vitos:
Щоб ніхто не мучився як я викладаю список каналів на 6 суп(4w-5e-13e-75e-80e-90e),загрузчик,софткам(ключі).Софт знайдете на http//www.globo.com.ua(Єдине що не працює в спискі каналів це СТС+7 на 90Е-але він працює на 75Е)

igor_sos:
Недавно попалась  картинка що приймач golobo KR220 визнано найкращою розробкою року на виставці EEBC 2008.

На мою думку брєд!!!! Бо я працював там і знаю звідки той тюнер і якими "львівськими програмерами він писаний"  Все це китайський бренд Dare global. Ніякої української розробки -  все під*обка!!!!!!! *+*-

Preved medved

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version