Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

DSR-5001 Plus

<< < (2/6) > >>

him:
В менюшці найшов ось що

Hardware version : AF-1700                                                                                   
Software version: $SPHA6817S170ECnu                                                                   
Database version: 00008209                                                                                   
Boot version: 00201(SPH517OEC)

і ще питання чого канали відкривають дуже довго десь по 3 хвилини можливо це через прошивку???
дайте пряму ссилку на останню прошивку--- *-I

Snoop:

--- Цитата: him від 08:40:05, 28 Серпня 2008 ---В менюшці найшов ось що

Hardware version : AF-1700                                                                                   
Software version: $SPHA6817S170ECnu                                                                  
Database version: 00008209                                                                                   
Boot version: 00201(SPH517OEC)

і ще питання чого канали відкривають дуже довго десь по 3 хвилини можливо це через прошивку???
дайте пряму ссилку на останню прошивку--- *-I

--- End quote ---

Не знаю в мене вона стоїть більше пів року жодних проблем! Які канали (назви) відкриваються по 3 хв?

slavon:
him Можеш подивиться наприклад тут

zloj vitos:
Маленьке уточнення по 5001+.Вони бувають як я знаю 2 типів-з коротким модулем ЛНБ і довгим.Ті що здовгим-повні аналоги Опена Ф100-а ті що з коротким  ЛНБ-г...но-скільки не бився,яке ПЗ не грузив - крипто не відкривають- тільки бісс,навіть Аджару не бачать.

radioham:

--- Цитата: zloj vitos від 10:57:55, 28 Серпня 2008 ---Маленьке уточнення по 5001+.Вони бувають як я знаю 2 типів-з коротким модулем ЛНБ і довгим.Ті що здовгим-повні аналоги Опена Ф100-а ті що з коротким  ЛНБ-г...но-скільки не бився,яке ПЗ не грузив - крипто не відкривають- тільки бісс,навіть Аджару не бачать.

--- End quote ---
видома тема http://www.lemberg.lviv.ua/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=51
личится екстрим прошивкою

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version