Приймачі DVB-S/S2 > Pioneer

Нові софти 1530

<< < (5/6) > >>

inero:
скажыть будь-ласка я ставлю софт закачую канали по старому з ключами а ключыв немаэ в чому поблема.

tosat:
Напевно, треба резетнути ключі..

Yaro:

--- Цитата: tosat від 21:57:50, 21 Березня 2008 ---Напевно, треба резетнути ключі..

--- End quote ---

Толік, як завжди, правий. В даному випадку не тільки це.Треба спочатку свіжий софт (М_111, поки що свіжішого нема, хоча згодяться й не такі свіжі версії, М_104 спокійно піде), далі РЕСЕТ ключів, далі (якщо РЕСЕТ не влаштовує - свій файл keys.bin), далі треба залити файли тпс.бін та отв.бін (для АУ на ТПСах), далі rom_mhw.bin (для АУ на Польсаті), ну і якщо є - то комплект ключів для АУ на ІРДЕТО-2 провайдерах.
Я не маю можливості перевіряти софти на 1530, бо маю 1430. Ключів на Ірдето-2 АУ теж нема, то не просіть.
Пам"ятайте, що для кожної моделі є свої набори отв.бін та rom_mhw.bin, вони подібні, але несумісні.

inero:
Хто знає? хто може зробити прошивку щоб картоприйомник на 1530 прцював маю на увазі щоб зчитував криптон.::?

inero:
Скажіть будь-ласка якою прогою заливати ті роми щось я давно не прошивав і незнаю як поновому поможіть.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version