Приймачі DVB-S/S2 > Evo
39й +36й небесний шаринг
stepano:
--- Цитата: stepano від 19:23:43, 14 Березня 2009 ---Шановні,чи хтось пробував з 1-2 зробити? *-R *-M
--- End quote ---
дядя Міша:
Сам не роблю,придбав Ево+х-540,є затики ,дзвонив,кажуть сервер, в загальному я задоволений.
vaping:
П!дскаж!ть будласка у кого вийшло прикрутити ЕВОмодем до КЕТРЕЙНУ? Де копати ? Можливо комусь вдалось з'еднати задопомогою сизона ? Буду вдячний забудьяку в!дпов!дь.
sasha1968:
--- Цитата: ioan від 20:36:57, 04 Березня 2009 ---
--- Цитата: fux від 19:33:27, 04 Березня 2009 ---Чому ти не переносиш орган1чно шару через мобилку.Я дивлюсь уже п1вроку просто супер через сименс.затик1в майже нема(1-3 в день 1 то зупинилась картинка 1 п1шло зразу )скажу чесно поки знайшов нормальный сервер.а через ево не знаю кажиться бадиль.що ви будете робити з ними в кв1тн1?
--- End quote ---
На то є немало причин.І взагалі на мій погляд нормальна шара є тільки на лінуксових тюнерах.Хто шарить не пів року а хотяби років 5 той мене зрозуміє.Після недавньої атаки плюсів на лінуксоїдах люди дивились вже на слідуючий день а на мобілках дехто і понині позирає на чорний єкран. І еволюшини бачу тільки як альтернативу там де немає нету.
--- End quote ---
Вже 4 роки шарю через мобілу --затиків якщо 1-2 на добу, то вже катастрофа! І то на секунду-півсекунди максимум.Навіть зображення
не вспіває пропасти.Після недавньої атаки плюсів ми дивилися вже
через години 3-4 (карта тримає любу довжину ЕСМ --так що по барабану).
Через небо на 5 градусі погано зовсім, на 39 більш-менш.
Пробував різні пари ЕВО+ЕВО, ЕВО+ІНТЕРСТАР, ЕВО+ГЛОБОПОДІБНІ та
інші-практично однеі те саме.
Всеодно мобіла взуває любу з них (користую СІМЕНС А65+БІЛАЙН-КОНТРАКТ+зелена карта на двух АТМЕГАХ і SAMSUNG 9500VIACI v118-patch to mobishare.) За GPRS(50Mb) плачу15грн на місяць.
Тим більше зараз перейшли на 023700 то працює просто ідеально!
Тестили (на майбутнє) також 040600--теж все іде на ура!
Поки що міняти нічого не хочу (та і клієнтів багато і всі задоволені).
До лінуксоїдів ніяких претензій не маю--просто не звик до них за браком
часу.
ioan:
Мені просто цікаво як працює на мобілі наприклад в новорічну ніч.Тоді так соти загружені що дозвонитись неможливо, а про нет я взагалі мовчу.Це хіба зараз коли мобінет став чуть краще працювати.
А з евіками нема що грішити ,якщо гарно настроені антени працює ідеально.Та й для тих що хочуть дивитись тільки телебачення а нет непотрібен,а таких багато,то це дуже хороший варіант.Оплачують тільки шуру, а не нет+шура.
Навігація
Go to full version