Приймачі DVB-S/S2 > Evo

39й +36й небесний шаринг

<< < (26/26)

zorrow:
В кліента  грошей  хватить  не на одну тисячу шар. ну  не та він людина щоб  ними
розкидатись  це мяко сказано. А  що до прошивки  якщо  хто  може  підкажіть
Буду дуже вдячний

slavon:

--- Цитувати ---В кліента  грошей  хватить  не на одну тисячу шар. ну  не та він людина щоб  ними розкидатись  це мяко сказано.
--- End quote ---
Таким людям потрібно відразу: а). пропонувати "дорослі приймачі" під Лінуксом і нормальну шару, а не той "дитячий садок" у вигляді Евроскупердяя і небесної шари, інакше потім проблем буде куча на жопу установщика
або
б) Не звязуватись з такими "дуже щирими" і "дуже просвіченими" в галузі САТ ТВ людьми  ca.,

zorrow:
 Думаю  знайшов причину  на  одному із сайтів

--- Цитувати ---========================================================
С 1 июня  каналы перемещены на другие частоты:
"На опене 800 все потухло у кого еще проблема?   
20-40 по Киевскому времени. "
"На "+++" работают только одни HD каналы, другие пакеты не включал.
 с +++ глобальная проблема"
========================================================
--- End quote ---

sattv1:
Ну припустим - небесна шара не такий вже і дитсадок - а на рахунок роботи то звісно краще вже поставити Опен або той же Ево, дешево і сердито проти Лінуксоїда... Хоча - якщо є плазма, то вже краще Инфініті поставити для ХД каналів. Правда з ним теж треба спочатку помудохатись щоб настроїти))). А так  - не знаю - мої клієнти задоволені небесною.. При такій ціні - якість нехтується.... Бувають зриви - але ж не часто.. Кому не подобається - хай за 8 разів дорожче картки купляє))))))

ioan:
Через проблеми з 60тим градусом ,сервіс став недоступним.Хто і надалі хоче користуватись цим сервісом,переналаштовуєм модеми на 7-мий або 90-тий градус.Відповідно до вибраного спутника перешиваєм модем відповідною прошивкою.
v9-05 для 7Е
V9.05 Дана прошивка не затерає старий UIS номер, і підходить для перегляду з позиції тільки супутника 7 Е (Eutelsat 7A).
У меню прошивки є позиції = 6Е =, = 7 Е =, = 8 Е = - це частоти збережені в модемі а не позиції супутника.
  Модем вибирає автоматично частоту з якою йде мовлення.
v7-33 для 90Е
V7.33 Дана прошивка не затерає старий UIS номер, і підходить для перегляду з позиції тільки супутника 90E (Yamal 300K).
У меню прошивки є позиції = 90E =, = 91E = - це частоти збережені в модемі, а не позиції супутника.
  Модем вибирає автоматично частоту з якою йде мовлення.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version