Приймачі DVB-S/S2 > Evo

39й +36й небесний шаринг

<< < (3/26) > >>

jocoka:
А що Дрім500 мае два независимих входа і софт з небесною шарою?

ioan:

--- Цитата: olb11 від 19:37:54, 10 Серпня 2008 ---
--- Цитата: ioan від 18:15:19, 08 Серпня 2008 ---саме хороше в тому що коли пропаде така можливість шарити,то тюнер легенько прошивається назад,і стає нормальним апаратом,та і ціна .Дрім сінема вартував 250 зелених,а цих два тюнера обійшлись 120 ,один 750 опен більше ватує

--- End quote ---
dream500 коштуе так само менше мороки

--- End quote ---
та ви шо? так само коштує? який китаєць,шо здихає через пару місяців.А нащот мороки то взагалі мовчу.Та тут половина форумчан потратить не один день щоб запустити шару на дримі,що нескажеш про ево.прошив тюнер,з"єднав кабелем тим же що прошивав,включив і через 5 секунд картинка на єкрані *-W :2funny:

bad:
Небесну шару якщо не прикриють, то зроблять платною кому тои ево потим буде потрибен?

sat-pl:

--- Цитата: ioan від 20:14:23, 10 Серпня 2008 ---
--- Цитата: olb11 від 19:37:54, 10 Серпня 2008 ---
--- Цитата: ioan від 18:15:19, 08 Серпня 2008 ---саме хороше в тому що коли пропаде така можливість шарити,то тюнер легенько прошивається назад,і стає нормальним апаратом,та і ціна .Дрім сінема вартував 250 зелених,а цих два тюнера обійшлись 120 ,один 750 опен більше ватує

--- End quote ---
dream500 коштуе так само менше мороки

--- End quote ---
та ви шо? так само коштує? який китаєць,шо здихає через пару місяців.А нащот мороки то взагалі мовчу.Та тут половина форумчан потратить не один день щоб запустити шару на дримі,що нескажеш про ево.прошив тюнер,з"єднав кабелем тим же що прошивав,включив і через 5 секунд картинка на єкрані *-W :2funny:

--- End quote ---
Ваня тут з тобою не згіден ) в мене дрім 50 ( кмтаєць ) вже років зо два працює без проблем.....а на про ево я вже свою думку казав.... Думаю і ти в блищий час її помінаєш...

ioan:

--- Цитата: jocoka від 19:57:58, 10 Серпня 2008 ---А що Дрім500 мае два независимих входа і софт з небесною шарою?

--- End quote ---
не дрим 500 ,а дрим-сінема має таку можливість спеціально для цього зроблений.Між іншим вже рік як працює.От і рахуйте хто виграв а хто програв.
рік оф перегляду плюсів=840 зелених ,тюнер сінема=250 ,по моєму хто рискнув,то непогано зекономив. а про ево взагалі мовчу ,якщо повний пакет 70,на місяць а тюнер 60,то вже виграєш 10тку.А на слідуючий місяць якшо ше буде працювати,рахуйте вам дарують тюнер безкоштовно *-S.Я от батькам в середу ще візьму комплект,поставлю хай дивляться.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version