Приймачі DVB-S/S2 > 7010A, 7100A, 7010

NOT OFFICIAL H/W ... на Openfox7010

<< < (3/5) > >>

slavon:
До Голобоподібних 7010А або 4100С - точніше звіряй по версії проца, загрущика та ПО !!!

sienya:

--- Цитата: VictorZ! від 21:24:51, 30 Серпня 2008 ---То ясно. То що, залишається тільки JTAG ? Бо проблема така ж... :'(

--- End quote ---
Залишається тільки JTAG, і після цього запхати в тюнер якийсь з попередніх софтів.

Faish:
В деякі тюнера OpenFox 7010+ понапихали  >:(флешок з верхнім boot sector device,тоді як у всіх Globo 7010 з нижнім boot sector device.Нові софти в (неправильних) флешках активують функцію форматування mog.Після чого залишається тільки JTAG і софт до 1.3.99.

satlviv3:
Доброго дня всім.
Попався й мені такий ОПНЕФОКС_7010+, до нього було ще три, з ними проблем не виникло
прошились без проблем, а цей після перепрошивки взяв тай сдох(( при цьому ще й на писав про використання не оригінального ПО, і послав до ділера))).
значить спаяв я ЖТАГ на резисторах, все виправив, запрацював
але падло знову здох, пробував різні версії софту і стару і нову і любе-різномаїте, але все було марно.
Аж тут я помітив, що коли рухати платою панелі-передньої то на табло світломузика,
почав розбиратися прогрів всю плату(пер. панелі) не допомогло, а тоді побачив що дріт погано обжатий
припаяв його без посередньо на плату і все стало нормально.
пробував заливати різні софти, все працює проблеми зникли зараз залив останній софт трумана
так що є думка що цей дріт і був причиною,
може мало ймовірно але саме він і створював мені проблему( я впевнений) і не просто проблему, а витирав флеш

PapaKarlo:
Доброго дня всiм. Всi цi проблеми з*явились коли на ринок були викинутi реси, в яких флеха 29LV160CBTC-70G.На жаль реса на S29AL016M90TA02 на цю годину не маю.Вiдгукниться як веде себе рес на S29AL016 з останнiми софтами? ca.,   

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version