Автор Тема: NOT OFFICIAL H/W ... на Openfox7010  (Прочитано 6403 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній oostryj

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 86
  • Рейтинг: +16/-2
NOT OFFICIAL H/W ... на Openfox7010
« : 17:45:22, 06 Серпень 2008 »
"NOT OFFICIAL H/W ... зверніться до офіційного представника"
після того тільки Jetg помогає й не на довго, пару вимикань й теж саме повідомлення й не грузиться.

Чи хтось таке зустрічав й як з тим боротись.

Відсутній Faish

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 29
  • Рейтинг: +20/-0
NOT OFFICIAL H/W ... на Openfox7010
« Відповідь #1 : 20:42:00, 06 Серпень 2008 »
Напипиши який дамп лив через Jtag (новий чи старий).

Відсутній M1sha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 389
  • Рейтинг: +162/-11
NOT OFFICIAL H/W ... на Openfox7010
« Відповідь #2 : 21:33:24, 06 Серпень 2008 »
Навіть якщо повніттю флешку затерли, та  записали новий софт , а  програмна бомба  спрацьовує, то десь той напис , який виводиться на єкран,разом з кодом який перевіряє  софт,  та записаний???Напевно якийсь є лишній елемент на платі?  Напрошується висновок що треба тільки софт з точно такого ж приймача заливати, та й то , а чи немає привязки до серійного номера?   

Відсутній oostryj

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 86
  • Рейтинг: +16/-2
NOT OFFICIAL H/W ... на Openfox7010
« Відповідь #3 : 21:44:02, 06 Серпень 2008 »
Напипиши який дамп лив через Jtag (новий чи старий).
Лив новий 1.4.01 й от таке було, потім з того всъого залив startrack 1.3.74 й поки робитъ. Напевно не сприймає новий бут, або ему.

Відсутній Faish

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 29
  • Рейтинг: +20/-0
NOT OFFICIAL H/W ... на Openfox7010
« Відповідь #4 : 22:21:54, 06 Серпень 2008 »
Причина скоріш за все в загрузчику. Emu 1.4.01.Truman в мене на Openfox 7010+ працює.

Відсутній oostryj

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 86
  • Рейтинг: +16/-2
NOT OFFICIAL H/W ... на Openfox7010
« Відповідь #5 : 06:18:42, 07 Серпень 2008 »
В мене також один працює з 1.4.1 от другий викидує такі коники.

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
NOT OFFICIAL H/W ... на Openfox7010
« Відповідь #6 : 11:43:33, 07 Серпень 2008 »
Напевно то щось з тюнерами, одні працюють на цих софтах нормально, інши дохнуть.
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній Faish

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 29
  • Рейтинг: +20/-0
NOT OFFICIAL H/W ... на Openfox7010
« Відповідь #7 : 10:51:17, 09 Серпень 2008 »
Всетаки щось вмонтували в цей софт.Після 2 виключення флеш тюнера повністю стерта,всюди FFFF.Напевне попрацював якийсь Cleaner хмеле був колись такий для тюнерів Hivision (по методу Goldmana).

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 578
  • Рейтинг: +289/-14
NOT OFFICIAL H/W ... на Openfox7010
« Відповідь #8 : 21:24:51, 30 Серпень 2008 »
То ясно. То що, залишається тільки JTAG ? Бо проблема така ж... :'(
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній rorp

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 13
  • Рейтинг: +3/-0
NOT OFFICIAL H/W ... на Openfox7010
« Відповідь #9 : 06:59:28, 02 Вересень 2008 »
Шановні колеги,
Уточніть, будь ласка, до якої групи відноситься тюнер open fox 7010+ (7010a, 7010 чи 7010с). Наперід вдячний!

Присутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4235
  • Рейтинг: +5048/-58
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
NOT OFFICIAL H/W ... на Openfox7010
« Відповідь #10 : 07:36:07, 02 Вересень 2008 »
До Голобоподібних 7010А або 4100С - точніше звіряй по версії проца, загрущика та ПО !!!
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
NOT OFFICIAL H/W ... на Openfox7010
« Відповідь #11 : 09:02:29, 02 Вересень 2008 »
То ясно. То що, залишається тільки JTAG ? Бо проблема така ж... :'(
Залишається тільки JTAG, і після цього запхати в тюнер якийсь з попередніх софтів.
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній Faish

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 29
  • Рейтинг: +20/-0
NOT OFFICIAL H/W ... на Openfox7010
« Відповідь #12 : 21:30:29, 02 Вересень 2008 »
В деякі тюнера OpenFox 7010+ понапихали  >:(флешок з верхнім boot sector device,тоді як у всіх Globo 7010 з нижнім boot sector device.Нові софти в (неправильних) флешках активують функцію форматування mog.Після чого залишається тільки JTAG і софт до 1.3.99.

Відсутній satlviv3

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 29
  • Рейтинг: +12/-0
NOT OFFICIAL H/W ... на Openfox7010
« Відповідь #13 : 13:52:07, 05 Жовтень 2008 »
Доброго дня всім.
Попався й мені такий ОПНЕФОКС_7010+, до нього було ще три, з ними проблем не виникло
прошились без проблем, а цей після перепрошивки взяв тай сдох(( при цьому ще й на писав про використання не оригінального ПО, і послав до ділера))).
значить спаяв я ЖТАГ на резисторах, все виправив, запрацював
але падло знову здох, пробував різні версії софту і стару і нову і любе-різномаїте, але все було марно.
Аж тут я помітив, що коли рухати платою панелі-передньої то на табло світломузика,
почав розбиратися прогрів всю плату(пер. панелі) не допомогло, а тоді побачив що дріт погано обжатий
припаяв його без посередньо на плату і все стало нормально.
пробував заливати різні софти, все працює проблеми зникли зараз залив останній софт трумана
так що є думка що цей дріт і був причиною,
може мало ймовірно але саме він і створював мені проблему( я впевнений) і не просто проблему, а витирав флеш
DREAMBOX-500S DREAMBOX-800HD PVR TT BUDGET-1401 75e-30w

Відсутній PapaKarlo

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +3/-0
NOT OFFICIAL H/W ... на Openfox7010
« Відповідь #14 : 16:19:48, 05 Жовтень 2008 »
Доброго дня всiм. Всi цi проблеми з*явились коли на ринок були викинутi реси, в яких флеха 29LV160CBTC-70G.На жаль реса на S29AL016M90TA02 на цю годину не маю.Вiдгукниться як веде себе рес на S29AL016 з останнiми софтами? ca.,