Автор Тема: "boot" - як? чим? для чого?  (Прочитано 5115 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
"boot" - як? чим? для чого?
« : 13:30:10, 06 Серпень 2008 »
Хто підскаже як із софта і якою програмою витягнути BOOT від прошивки АУ від 14.07.2008 (1.4.1)?
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4246
  • Рейтинг: +5176/-59
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
"boot" - як? чим? для чого?
« Відповідь #1 : 13:36:36, 06 Серпень 2008 »
Навіщо його витягати ??? Заливай бут разом із прошивкою (в упдейтері вибираеш allcode+bootloader )
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній M1sha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 389
  • Рейтинг: +162/-11
"boot" - як? чим? для чого?
« Відповідь #2 : 13:47:15, 06 Серпень 2008 »
Та хай sienya розкаже ,навіщо йому треба той бут, може і нам пригодиться, а в принципі питання вірно стоїть, коли можливо  з тюнера на тюнер завантажити тільки бут і  більше нічого не чіпати, то і з компа  теж так можливо? А для цього  треба мати той файл-бут.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4246
  • Рейтинг: +5176/-59
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
"boot" - як? чим? для чого?
« Відповідь #3 : 13:55:28, 06 Серпень 2008 »
Та нема проблем - зливаєте Упдейтером старий софт на ПК,
заливаете новий разом з бутом,
заливаете старий (якщо зальеться ) !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Ось тільки я не розумію для чого це все робиться ???
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
"boot" - як? чим? для чого?
« Відповідь #4 : 14:15:38, 06 Серпень 2008 »
Та нема проблем - зливаєте Упдейтером старий софт на ПК,
заливаете новий разом з бутом,
заливаете старий (якщо зальеться ) !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Ось тільки я не розумію для чого це все робиться ???

Jgtag потрібно залити тільки BOOT. На тюнері Opon Fox 7010А була якась стара прошивка за грудень 2007р. Залив у нього нову - globo_EMU_1.4.01_AMSTAR. Підключив до Тв і через приблизно 2 хв на ТВ став Малєвіч з надписом NO OFICIAL H/W ... і після цього тюнер вже не включається. Мій близький друг Jgtag-ом відновляє його і для цього потрібно BOOT.
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4246
  • Рейтинг: +5176/-59
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
"boot" - як? чим? для чого?
« Відповідь #5 : 14:23:44, 06 Серпень 2008 »
Для J-Tag потрібно не бут а дамп флешки http://sat-ukraine.info/index.php?board=128.0 !!!
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
"boot" - як? чим? для чого?
« Відповідь #6 : 14:42:44, 06 Серпень 2008 »
Ось бут окремо,але старий.Користуйся.А витягти Боот можно вінхексом.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4246
  • Рейтинг: +5176/-59
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
"boot" - як? чим? для чого?
« Відповідь #7 : 14:46:31, 06 Серпень 2008 »
Виходячи з того що написав sienya можна зробити висновок - Глобо розпочав боротьбу із клонами !!! Чи я помиляюсь ???
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
"boot" - як? чим? для чого?
« Відповідь #8 : 14:53:52, 06 Серпень 2008 »
Ось бут окремо,але старий.Користуйся
Вибачаюсь, мені потрібен новий.
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
"boot" - як? чим? для чого?
« Відповідь #9 : 14:54:21, 06 Серпень 2008 »
Ти як завжди правий,скоріше всього це так.І можливо боот не підійде,а може тільки з старими софтами.Коротше кажучи треба завжди тепер зливати старе,а лиш потім заливати нове ПЗ.

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
"boot" - як? чим? для чого?
« Відповідь #10 : 15:04:17, 06 Серпень 2008 »
Підкиньте мені будьласка дамп від 7010а з софта 1.4.01 реально робочий.
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4246
  • Рейтинг: +5176/-59
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
"boot" - як? чим? для чого?
« Відповідь #11 : 15:29:01, 06 Серпень 2008 »
Лий старий дамп який Тобі дали щоб оживити приймач (не вередуй) !!! А далі залиєш прошивку яку схочеш (звичайно крім Глобо), можна Турманівську або Турецьку !!!
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
"boot" - як? чим? для чого?
« Відповідь #12 : 15:40:41, 06 Серпень 2008 »
Лий старий дамп який Тобі дали щоб оживити приймач (не вередуй) !!! А далі залиєш прошивку яку схочеш (звичайно крім Глобо), можна Турманівську або Турецьку !!!
Таке робили неоднократно, Що з Глобо, що з Труманом- тюнер подихає після другого чи третього ввімкнення (Турецького софта не пробували).
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4246
  • Рейтинг: +5176/-59
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
"boot" - як? чим? для чого?
« Відповідь #13 : 15:44:19, 06 Серпень 2008 »
Дивно ???!!! Скоріш за все у Тебе "ну дуже якісний приймач" вировблений в м.Львів (в підвалі по вул. Широка чи Левандівка) і софт тут ні до чого !!!  9_4 9_4 9_4
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
"boot" - як? чим? для чого?
« Відповідь #14 : 17:09:02, 06 Серпень 2008 »
Дивно ???!!! Скоріш за все у Тебе "ну дуже якісний приймач" вировблений в м.Львів (в підвалі по вул. Широка чи Левандівка) і софт тут ні до чого !!!  9_4 9_4 9_4
Якби то був мій тюнер, а то сусіда. Взяв на свою голову прошити, прошив, а він подох. Тепер сусід вже тиждень сидить без тюнера, хіба дивиться на просту антену TVP-1,2,3, tvn, POLSAT-1, бо більше в цій місцевості толкового нема (100 км від Львова). Ще один такий, але новий тюнер поміняв у свого постачальника по гарантії.
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

 

Прошивка для Openbox S1 PVR, S2HD, S2HD Mini і S2HD+ mini PVR

Автор bodyanРозділ S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD

Відповідей: 75
Переглядів: 69125
Остання відповідь 11:28:30, 08 Грудень 2017
від bodyan
Свіжі прошивки для Skybox F3, Skybox F5, Skybox M3

Автор bodyanРозділ Skybox

Відповідей: 0
Переглядів: 8242
Остання відповідь 19:32:12, 29 Березень 2013
від bodyan
Свіжі прошивки для Amiko MicroHD, MicroHD SE, MiniHD, MiniHD SE

Автор bodyanРозділ Amiko

Відповідей: 17
Переглядів: 27482
Остання відповідь 16:35:43, 14 Квітень 2019
від serp118
[UFS 912] DuckBA - Barry allen для Kathrein UFS 912

Автор bodyanРозділ Enigma2 / TitanNit / Neutrino

Відповідей: 1
Переглядів: 6776
Остання відповідь 09:30:17, 03 Листопад 2011
від bodyan
Прошивки для Gi HD Slim 3 /Slim M

Автор oqlanРозділ Galaxy Innovations

Відповідей: 1
Переглядів: 5109
Остання відповідь 05:33:18, 14 Червень 2018
від vasjabr