Приймачі DVB-S2 (sh4) > Kathrein HD
Новинка! Kathrein UFS922 Twin-HDTV-DVB-S
oleg1981:
Ну на форумах багато що можна писати,ви не гірше від мене знаєте як в інеті можна впливати на громадську думку,як щось можна спаплюжити,а щось піднести до небес.
На рахунок терміну "каліка",то тут вже постарався один гарячий єстонський товариш :),він напевно непогано дрімбоксами 800 приторговує.Звичайно катрейн програє дрімбоксу по дизайну,немає картоприйомника,донедавно була проблема з відсутністю підтримки кирилиці,її вже усунуто.Ніхто ж не називає опенбокс 7200 калікою,хоча автор софта в них одинаковий.
Ну а чого хочеться провести паралелі між катрейн та дбокс це те,що вони зацікавили багатьох програмістів,в дбокс2 на бетанову поставили лінукс,а в катрейні на закритий лінукс софт портували єнігму.І софт в катрейн нічим не буде відрізнятись від софта від дрімбокса.
Злі язики теж можуть сказати,що дбокс не такий як дрім,неробочі картоприйомники і т.д і т.п,але комфорт при перегляді телеканлів скажемо через шаринг одинаковий як і в дрімбоксі.Я особисто дивлюсь на каті 25 HD каналів,чого і всім бажаю *-<
gotsanyuk:
TGL61:
Де можна придбати цей пристрій? :)
Android-80:
--- Цитата: TGL61 від 21:05:39, 12 Серпня 2008 ---Де можна придбати цей пристрій? :)
--- End quote ---
А Ви хоть розумієте яка в нього ціна? Там доречі два тюнера HD, 500 гіг вінт і т.д. Думаю,що Ваших два літніх відпочинки на морі + мінус декілька приємних дрібничок У Вашому житті і апарат буде Ваш :2funny:
gotsanyuk:
--- Цитата: TGL61 від 21:05:39, 12 Серпня 2008 ---Де можна придбати цей пристрій? :)
--- End quote ---
В Україні точно ще ні ... Тільки під заказ в Європі :)
ЗІ: Раджу складати гроші від тепер, а то за 2-3 роки мона і наскладати. :o
Навігація
Go to full version