Приймачі DVB-S/S2 > 7010CR
Globo 7010cx "вмер"
sasha1968:
GLOBO~7010CX-нема сигналу. Блок живлення відремонтований (на другому працює ок!). 13-18V і 22KHz в повній нормі. Перевірено осциллографом.
Тюнер прошивався різними прошивами-результат нема сигналу. Пішов далі - замінив вхідний модуль-SHARP S7VZ0302A - знову результат такий само - нема сигналу. Подавав сигнал з виходу LOOP іншого тюнера -ніякої реакції. На тюнері сигнали SDA і SCL та всі живлення в нормі. Є підозра на чіп STx0288 стоЇть після тюнера можливо це QPSK-demodulator.Але схеми на такий тюнер не маю (нема від чого відтолкнутися) Подібних випадків було пару.
Але все закінчувалося або живленням, або тюнером, або обривом шини І2С.
Тут щось цікаве. Можливо хто мав такий гемор. (просто шкода пускати майже
новий тюнер на запчастини). Пишіть якщо знаєте. Буду дуже вдячний!!!!
craftwar:
--- Цитата: radioham від 04:56:11, 11 Листопада 2008 ---в тему JTAG на 7010СR - нема покащо jtag на даний тюнер як и на cosmosat 7400, в обох проц STI5119
вихид - паяльна станция або турбо запальничка и тюнер прогер на бази самсунга 9400 (читай з процесором 55хх)
--- End quote ---
Дорова *-< і ти тут! :2funny: Да..! це пробл. на рахунок jtag 5119 9_4 ти прав ..Але Польскі колегі описують це і ніби то, в них все виходить двума прогами W1_W2 //пока не розбирался..Ну його..Та Ресс відсутній, А хочиться попробувати.. *-R (можливо Є ті заіNтерисовані колегі яких це не обійде боком!)
alex-57:
craftwar
Те що говорять польськ1 колеги нам вже деякий час в1домо 1 це що ти виложив ми вже випробували 1 результат нульовий.Так що ти зарання т1шишся.Польск1 колеги,або щось не договарюють,або в ц1й зб1рц1 не все що потр1бно. *-G
craftwar:
--- Код: --- *+*-Ти прав я прбовал не джкей с гиф і так і так нет свяски ___Оприделятся опріделяє .а дальше ОПа! lam
--- End code ---
Попередження адміністрації *-U
craftwar:
окей... *+*- ти хочеш сказати що пробував !? B мене,особ1сто не есть тюна н1 5105, н1 5119 я Хоть 1 маскаль!!! an33 але wzsustko wiem po polsku i do oznazcenja rozumje, o co w ten temat hodzje_no prosze! nemame narazse aparatu, net serii_ 1 Шо терь делать????? 9_4 впевнин що є! я особисто калякав по скейп з "Ebay" ca., ((( d sfrg> втому що є фало.., ставить adr;xxx потрібно,як шо трохи шариш там ejstem *.txt)))
=========================================================
Особисто я цього допису не зрозумів: кому, що, для чого... :oІ рекомендую дотримуватися Правил форуму, а не писати якимось суржиком. Та й на суржик не тягне, взагалі "біг пес через овес"... >:(
Навігація
Go to full version