Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему
Platforma N – телебачення HD з Польші
vic:
Нажаль не зустрічав в інеті,щось подібного....можливо BMG має щось подібне..
Ну ще варіант.самому сісти і перевести...
bodyan:
А Ви бачите інші варіанти?
Звичайно, що сісти і самому перекласти. А взагалі то можна просто пересканувати і роздати на декількох бажаючих допомогти. Невже ми будемо чекати манни небесної
vic:
Так от діло в тому,що нема змісту перекладати..софти ж постійно видозмінюють меню,..це так би мовити попросити інструкцію перекласти до дрімбокса,дбокс2 і т.д..зміст?Коли іміджі всі різні!
Я чесно кажучи не розумію суті цього дійства..Ви що хочете хакнути нбокс?Тоді для чого потрібна інструкція користувача?Напишете ж свою..чи ви може вже хакнули???:)
BMG:
задача №1 это продлить жизнь карты
есть проект ( блокер переходник - продлёнка для карт N )
блокер на базе пика (похожее на то что было года 3 назад для карт НТВ)
ключи в картах N не абдейтят (пока)
только подписка каждый месяц (так похоже на cryptoworks)
можно поиграться с тирами но это уже потом
второе
как только будет какая либо инфа на ST 71 тогда поговорим
дока на флэшины и еепромины навалом
только этого мала
надо спецов кто умеет и взялся написать софтину с 0
скажу одно
люди работаю уже пол года и над тюнерами и над картами
заинтересование ОЧЕНЬ большое
всё будет
у людей на руках уже 200.000 N-boxсов
Yaro:
--- Цитата: vic;10034 ---Ви що хочете хакнути нбокс? чи ви може вже хакнули???:)
--- End quote ---
Вік, твоя іронія тут не дуже пасує. Я, звісно, нічим подібним не займуся, бо кишка тонка, а от та людина, для котрої я "шуршу" - дуже навіть імовірно, що не тільки хоче, а й зробить :-) Можливо, не скоро, але зробить. Бо він не з тих, кому ця коробка потрібна виключно для перегляду програм, та ще й на мові, котрої він не розуміє...і не для того йому її підігнали...
Ну нема інструкції - то й нема...вибачте за клопіт і дякую за схемку тобі особисто - пригодилася :-)
Навігація
Go to full version