Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему

Platforma N – телебачення HD з Польші

<< < (13/29) > >>

Yaro:
:confused:
--- Цитата: Destruct;9925 ---Зазвичай є 2 способи дістатися до прошивки..
--- End quote ---

Дякую за бажання допомогти.Людина, котрій потрібна вищенаведена інфа з мого питання (то фактично його питання і є), знає все це і набагато більше цього,тільки прошу не ображатися, бо то правда.

Я однаково дякую за бажання допомогти.

З повагою-
Ярослав.

Yaro:

--- Цитата: vic;9928 ---Колись зустрічав в поляків таку схемку..поки більше нічого не встрічав..таїна.:D
--- End quote ---

То зрозуміло, апарати такого типу ще мало вивчені (якщо взагалі вивчені хоч трохи). От якби ще прогу, котрою можна читати\писати фірмваре - оце була б супер-допомога :-)))

Дякую за схему, пригодиться.

Destruct:
Для rs232 не обов'язково потрібна якась спец-прога, там може бути якесь меню.

Пробувати просто гіпертерміналом підключитись під час завантаження.

Але тут все залежить від підтримки поточним софтом, а частіше бутом. Як правило виробник закриває досить швидко у наступних ревізіях доступ, принаймі вільний.

І це мабуть була б велика рідкість, щоб через rs232 можна було _злити_ поточний софт. Залити новий - так, дуже поширено як засіб відновлення запоротої прошивки при живому буті.

Yaro:
Згодний,не все так просто з цими новими поки що для нас тюнерами.Прийде час і на них :-) Як прийшов на нинішні.

Ще згадав, може в когось є до цього тюнера ПЕРЕКЛАДЕНА з польської інструкція? На російську бажано, але спокійно піде й на англійській мові.

Зрештою, глянути б на інструкцію хоча б на польській мові...

Дякую.

vic:
дещо є http://truehd.ru/35.htm
Дуже багато інформації можна знайти на польських форумах..думаю для українців не повинно бути в труднощах з польською мовою-школярі вчать її в школах.
Крім того як користуватись тюнером і сервісом Н -є спеціальний інфоканал,де розповідають як і яку кнопку натискати...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version