Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему
Platforma N – телебачення HD з Польші
Olegik:
Друзі - ну продайте мені цей тюнер......:)
Будь-ласка, може вже хто приїхав з Поляндії з тюнерами ?
vic:
Ще раз вам повторяю..вони не продаються,їх можна взяти в аренду за 26евро(100евро з вінчестером 250Г) і платити абонплату за вибрані пакети від 20злотих в місяць..оформити можна лише через польського громадянина..але потрібно відчувати відповідальність перед поляком,котрий підписує задля вас юридичні документи..особисто я маю такий тюнер більш як півроку і ніскільки не шкодую,і саме головне,що і далі готовий проплачувати абонплату...
В мене чому складується враження,що дехто думає,що раз пишуть 33уо то тюнер дешевий і фіговий...цитую вам жителя Польші..
--- Цитата: BMG;2774 ---договор подписывается не на год а на 2 года
полный пакет 68 зл= 23$ в месяц + 33$ одноразовая оплата за тюнер (при подписании договора)
продавать тюнеры нельзя(собственность ITI -N)
за утерю тюнера штраф 1250zł = 415$ + за карту 350zł = 115$ + по истичении договора 24 месяцев если смотрел или не смотрел и так будешь должен заплатить абанимент за 24 месяца, 24 разы пакет на который подписал договор(к примеру 24x 68zł = 1632zł = 544$:D )
если всё сумировать то реальна цена после 2 лет просмотра выходит 1074$ :D
хлопцi хватит втирать чайником что это супер пакет за 26$
правда можна купить на вторичном рынке в нете на интернет аукционах (http://www.allegro.pl) N box сы браные на левые документы но это уже другое
http://www.allegro.pl/item179063541_nbox_hdtv_hdmi_karta_nowy_okazja_warto_bcm_.html
http://www.allegro.pl/item179252661_nbox_hdtv_hdmi_karta_nowka_sztuka_bcm_.html
если карта активирована то вам повезло посмотрите 3-4 месяца на халяву
после чего бокс будет заблокирован ( можно его разблокировать при помощи чудной прошивке под сonax GW ) будут работать только каналы FTA
тогда нужно будет долго ждать на эдукацию тюнера и карты ( второго динамита уже нет :D )
1074$ - это реальная цена с подпиской на 2 года ( пакет FULL ) * и никому не должен
делай что хочешь
--- End quote ---
Yaro:
Чи може хто-небудь уже тепер дати відповідь на ось це:
Ящик ADB-5810SX, мене тепер хвилює питання, як дістатися до фірмваре ящика, все інше потім.
Є тут специ, щоб дали конкретну відповідь?
Дякую.
На додаток: "Мне прислали ADB-5810SX nbox hdtv recorder (ничего о нем не знаю, даже о st40 core, на котором основан его проц - если кто-то что-то знает, очень прошу поделиться :)):
БУДЬ ЛАСКА !!!
Destruct:
--- Цитувати ---мене тепер хвилює питання, як дістатися до фірмваре ящика, все інше потім.
--- End quote ---
Зазвичай є 2 способи дістатися до прошивки:
1. Простіший. Jtag. Шукаєте очевидні розъєми для конкретної архітектури, збираєте простеньку схемку.
Далеко не універсально - щоб працювало потрібна підтримка софтом конкретної архітектури процессора/набору інструкцій та конкретної моделі флешу.
Найпоширеніший інструмент - jkeys.
2. Випаюємо флешку та читаємо собі/пишемо скільки душі завгодно на программаторі. Звичайно мова йде не про фенікс, що використовується з смарт-картами, а про зовсім інші программатори.
Досить ризикований шлях, дуже легко запороти. Треба дуже прямі руки, досвід, може знадобитись або бути бажаним спеціальне паяльне устаткування та инструменти.
Випаяти то одна справа, а от потім поставити на місце ;)
Jtag має ще перевагу у можливості дістатися до RAM, real-time відладки, що наприклад дозволити може здампати з пам'яті вже розпаковану прошивку. Але це все в більшості випадків швидше за все вимагатиме самописні інструменти.
Інакше доведеться вивчати, швидше за все з буту, компрессію/ї прошивки та заголовки прошивки, перед тим як буде можливість дизассемблювати. Втім якщо збираєтесь вносити модифікації, цього етапу все одно не уникнути.
vic:
Колись зустрічав в поляків таку схемку..поки більше нічого не встрічав..таїна.:D
Навігація
Go to full version