Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему
Platforma N – телебачення HD з Польші
vic:
DreamBox8000 хорошо штука..але занадто дорога..під 1000 баксів потяне..а тут замітьте лише 30 ть..та й щось такого дивитись на DreamBox8000 поки що не вийде....тема хдтв лише розкручується в Європі..робить перші кроки..мене особисто цілком влаштовує на початках недорогий варіант і пакет польских власне каналів,поскільки мова цілком зрозуміла..та й подивіться самі по ціні пакету--це практично такаж вартість як і кардшарингу..причому цей варіант набагато стабільніший-нема проблем з інетом..
Другий момент..щоб побачити і оцінити якість хдтв-потрібно мати і відповідний телевізор..котрий дуже дорогий поки що..тому я обрав саме такий варіант..пока насититься ринок і ціні почнуть падати..крім того і підсвідомо маю надію,що сам апарат нбокс таки хакнуть за рік-два...доречі його брат французський говорять,що вже хакнутий в якійсь мірі..тож якщо справдяться сподівання,то і нбокс стане нормальним цілком апаратом..має ж сіткову плату,юсб..
vic:
Промоція від 6 го березня на платформі.
Telewizja nowej generacji n od 6 marca wprowadza w swojej sieci sprzedaży dwie oferty promocyjne skierowane do nowych klientów. Nabywca platformy n, który skorzysta z "Promocji Filmowej" przy podpisaniu umowy może uzyskać dostęp do wszystkich kanałów filmowych za darmo do 30 września 2007 r.
Wybierając natomiast "Promocję recorderową" nowy klient może wynająć nboxa-recordera w promocyjnej cenie 299 zł.
Warunkiem skorzystania z "Promocji filmowej", dzięki której klient otrzymuje w prezencie dostęp do wszystkich kanałów filmowych (pakiet "Hity filmowe" i "Cinemax") do 30 września 2007 r., jest zadeklarowanie opłacania przez cały okres obowiązywania umowy przynajmniej trzech płatnych pakietów spośród: "Style moda muzyka", "Dzieci", „Kultura nauka świat” i "Sport i motoryzacja". Minimalna wysokość abonamentu to w tym przypadku 36 zł. Klient nie może w trakcie trwania umowy zrezygnować z wybranych, ani dokupionych w późniejszym czasie pakietów. Jest natomiast możliwość rezygnacji z opłacania oferty VoD (wideo na żadanie), jak i po okresie promocyjnym pakietów filmowych. Opłaty aktywacyjne dla nboxa i nboxa recordera nie ulegają zmianie. Czas obowiązywania umowy to 12 (umowa na odległość), 15 lub 24 mc.
W przypadku skorzystania z "Promocji recorderowej" klient otrzymuje upust w opłacie aktywacyjnej dla nboxa recordera z 449 na 299 zł. W zamian za to zobowiązuje się do opłacania przez cały okres obowiązywania umowy przynajmniej dwóch płatnych pakietów oraz abonamentu za usługę VoD (wideo na żadanie). Minimalna wysokość abonamentu w tym przypadku to 50 zł. Czas obowiązywania umowy to 12 (umowa na odległość), 15 lub 24 mc.
Obie oferty promocyjne obowiązują wszystkie punkty sprzedaży od 6 marca do odwołania. Nie ma możliwości łączenia obu powyższych promocji.
zenith:
Я так зрозумів, що більш дорога модель ADB-5810SX advanced high definition DVR http://www.adbglobal.com/?q=node/303 з вінтом 250 Мб пропонуватиметься за 115 євро...
Ой, навряд чи... Можливо з передоплатою на рік?
Також хочу внести уточнення відносно HDMI.
Насправді, мало йтися не про підтримку, а про наявність.
Для інтерфейсу HDMI було ліцензовано вбудовану схему захисту цифрового контенту High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP), котра була створе компанією Intel з для борротьби з піратством. Технологія HDCP має бути присутньою на HD-ресиверах чи плеєрах/відеомагнітофонах DVD/HD-DVD/Blu-ray, які використовують HDMI.
vic:
Дійсно тюнер сам коштує 115евро..проблема ж в тому,що без абонплати поки що тюнер не відкриває навіть фта каналів..але з абонплатою 50евро на рік виходить ітого смішна ціна у нас- при гарантованому перегляді цілий рік!!замітьте саме цей ньюанс..крім того не думаю.що даний тюнер чи карта на конакс саs7 не стане доступна за рік півтора..щось каже мені що взломають...а далі отримаєм тюнер супер за смішні гроші..
zenith:
Залишилося тільки комусь розстатися з 165 євро та здивувати світ звітом про корисно потрачені гроші...
Тема перегляду відео у форматі HDTV набирає в Україні оберти дуже повільно. Я власне качаю фільми у цьому форматі з торрентів. дуже задоволений. навіть при перегляді на 19" високоякісному дисплеї - вражає...
Навігація
Go to full version