Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
OPENBOX X-600
nivan:
Я так розумію, що OPENBOX X-600 - це вже вчорашній день і тому теми з такою назвою нема на цьому форумі. Але все ж таки вирішив створити її, адже не я один, напевне, "юзаю" цей тюнер. А цікавить мене ось що: де можна знайти прошивку для OPENBOX X-600, яка б підтримувала високі швидкості, Biss та Cryptoworks. На форумі SatSystems вже шукав. Можливо є в інших місцях? Дуже буду вдячний за допомогу *-I
bed:
На цьому уплоаді у gomel-sat є(S190CN_$MASTER_A6823), але мені більш до вподоби Польське ПО
zenon:
Потрібно уважніше почитати, все тут є на форумі.
Наприклад в цьому розділі http://sat-ukraine.info/index.php?topic=199.0
jvpx:
Вітаю всіх присутніх!
У мене виникла незрозуміла ситуація з Openbox X-600:принесли клієнти - на дисплеї дві крапки.
Після JTAG - все в порядку,але тільки на 2-3 хвилини роботи або до першої перезагрузки тюнера.Далі та сама картина.Перепробував з півтора десятка різних прошивок:зі старту все нормально,а потім знову дві крапки.Напруги блоку живлення в нормі.Температурний режим на проці та флеші на дотик вроді в нормі.
В кого була така ситуація,допоможіть. an24
Android-80:
--- Цитата: jvpx від 20:51:00, 24 Листопада 2008 ---Після JTAG - все в порядку,але тільки на 2-3 хвилини роботи або до першої перезагрузки тюнера.Далі та сама картина.В кого була така ситуація,допоможіть. an24
--- End quote ---
Потрібно скоріш за все міняти флешку...
Навігація
Go to full version