Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

проблема з перепрошивкою глобо 4100с

<< < (4/8) > >>

postullat:
Самий простий дідівський спосіб. Збий настройки біоса, для цоьго здається потрібно джампер біля батарейки біоса зняти чи переставити або батарейку вийняти. Тоді якщо годинник збитий до нулів то значить все.

maxtreme-2008:
я це пробував багато раз і що це мені може дати зіб'ються всі настройки і все комп порт сам не включиться навіть юзб 2.0 збиваєтья

Та при чому тут USB 2 чи 1? Яка фіг різниця? В мене взагалі материнський порт палений і використовую перехідник на одному з робочих компів по USB1 та через планку по USB2 на одній машині, і все працює нормально, незалежно одно від другого!!! :uglystupid2: Прислухайтесь до порад і тоді матимете точний діагноз: тюнер чи комп?! Після того будемо розбиратися!  З повагою Android-80!

Android-80:
maxtreme-2008, не нервуйте людей! Для початку оприділіться з чим у Вас проблема?!

1. Непрацює компорт компа: Перевірити налаштування Вашої планки!!! >:(
2. Неробочий компорт тюнера: - найлегше перевірити іншим(робочим) тюнером. ;)

maxtreme-2008:
не легше бо немаю де взяти іншого тюнера,а перешивати тюнер я хіба пробував з тюнера на тюнер мій тюнер перешило нормально а з кампа ніяк.Тоді підкажіть що мені робити з планкою ком порта чи як його настроювати

Остап:
А ти глянь у себе яка швидкість передачі даних на Сом порті.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version