Технічний відділ > Майстерня

Globo 5000 - не має виходу напруги 13 -18 вольт !

<< < (4/4)

Android-80:

--- Цитата: Yaro від 11:49:27, 16 Вересня 2008 ---Розкажи детальніше - яким паяльником, наприклад? Бо там і температуру треба тримати, і щоб печатні провідники не повідклеювалися...

--- End quote ---

Славік, я в таких випадках користуюсь тонким жалом на максималці(480 грд.) і відсосом, або мідним екраном. Спочатку знімаю весь припой, після чого весь блок легко знімається без зусиль.

Yaro:

--- Цитата: Android-80 від 12:16:34, 16 Вересня 2008 ---Славік, я в таких випадках користуюсь тонким жалом на максималці(480 грд.) і відсосом, або мідним екраном. Спочатку знімаю весь припой, після чого весь блок легко знімається без зусиль.

--- End quote ---

Дякую, мені таке треба знати, бо буду відпаювати попалений блок і припаювати справний. Тобі + :)

Ігор Горбусь:

--- Цитата: Yaro від 11:49:27, 16 Вересня 2008 ---
--- Цитата: Ігор Горбусь від 11:29:22, 16 Вересня 2008 ---Випаяв блок з плати Пауксіса , запаяв на плату Глобо ,

--- End quote ---

Розкажи детальніше - яким паяльником, наприклад? Бо там і температуру треба тримати, і щоб печатні провідники не повідклеювалися...

--- End quote ---

Випаював паяльною станцією , феном . Про температуру
не думав , бо не надіявся що з того щось вийде ! :2funny:
Дув на максимумі , але в акурат !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Rostyk.07:
Ігор Горбусь напевно він 100% після грозі... *-M
З клієнта не забудь взяти відповідно СКВ нове 20$ :'(

Yaro:

--- Цитата: Rostyk.07 від 17:10:24, 16 Вересня 2008 ---напевно він 100% після грозі... *-M

--- End quote ---

Це точно. Он як там на вході (на фото) все аж чорне...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version