Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
запоров тюнер аріон
SERS3333:
Купи Jtag програматор на мікросхемі з живленням від батарейки
onko:
може потрібно до програми Jtag Up інакший дамп?
Android-80:
--- Цитата: onko від 18:17:12, 26 Червня 2008 ---може потрібно до програми Jtag Up інакший дамп?
--- End quote ---
Для проги нема різниці що пхати в флешку,чи дамп від глобо чи дамп навіть від опена Х-800 *+*-,головне розширення файлу BIN та розмір 2048 кв.
Якщо Ви ще не вбили проц,то є ще шанс підняти Ваш апарат. *-F В мене самого нераз "нестоїть" до певної роботи,і я її відмовляю. Якщо у Вас не виходить,-то рекомендую віднести того апарата до спеціаліста,який 100% знає як працює прога Jkeys та JtagUp,та якого дампа заливати. Головне що на цьому форумі все розжовано від А до Я. 2Onko,нічого особистого. ;)
grek:
Та розжуйте чоловікові, хто знає, усе як треба. Це добре як у нього рядом є такий спец, а як ні? У мене, наприклад, такі специ за 150 км. живуть, то тоді як?
SERS3333:
--- Цитата: grek від 00:13:53, 27 Червня 2008 ---Та розжуйте чоловікові, хто знає, усе як треба. Це добре як у нього рядом є такий спец, а як ні? У мене, наприклад, такі специ за 150 км. живуть, то тоді як?
--- End quote ---
Більше ,як тут розжовано ,вже не розжовується,просто треба уважно перечитати ще кілька раз тему зверху вниз *-R lam
Навігація
Go to full version