Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Дерева - вороги тарілок !
Ігор Горбусь:
Дерева - вороги тарілок ! Чим дальше , тим частіши зараз стикаюсь з даною проблемою !
Особливо ті тарілки що ставились 3 - 5 років назад , дерева за цей час встигли підрости .
І як частіше на Амосі , він ж най низий супутник на " трйохголовому " , ось і приходиться
брати гріх на душу , різати чубки дерев . Шкода деревцят , але що поробиш ! *}{*
oleh61:
таки - так .от в мене -через високі ,старі,далекі тополі не можу знайти 90* :( , а 80* і 75* -проходять файно 9_:1.світив лазером ввечері - бачу,що мішають,але нема можливості дерева ні обминути, ні зрізати (ні взірвати *+*-)
sat-pl:
вчора тоже пів якоїсь ялинки зрізав + два горіха ......
іншого виходу небуло.....
ioan:
А я чогось мовчав,хоча в мене на кременечені це просто жах.Ще коли антени на східні сторні то красота ,а от на західні строні кременця то хоч плач сідай є такі місця що нічого неможна зробити.Мало того що хата в круту гору впирається,та щей дерева поросли метрів по 30.Приходилось цілі коридори вершків зрізати. *-R
Ogirok:
І що саме цікаве. Пробуєш перед встановленням аналоговим приймачем - сигнал є. А поставив антену - сигнал є дуже низький або і взагалі не має.
Одним словом дерева - то ще гірше як будівлі. Бо стіни на відміну від гілок і листя 100 відсотково можна вирахувати.
Навігація
Go to full version